SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Malmö Floorball Club
BLI MEDLEM
Välkommen till sidan för alla Magentaledare

Här finner du träningsmallar, inspiration, tips och viktig informtion för dig som är en Magentaledare.

 

Se mer manualer, övningar och tips för dig som ledare via dokumentfliken.

 

Tillsammans!

Jakob

Ungdomsansvarig

Supersöndag 5/3 - inkl. hinderbana med priser och valberedningen
2023-03-03 11:01

Välkommen till Supersöndag nu på söndag 5/3! Det blir Skånederby för herrar mot Lund kl 12 och det blir match mot serieledarna för damerna kl 15 och självklart är vi i Baltiska Hallen. Utöver detta kan du utmana kompisarna på Hinderbana och vinna coola priser från Unihoc. Dessutom kommer valberedningen vara på plats så kan du lära dig mer om klubbens styrelse och ge tips på bra personer till kommande årsmöte.

 

Knäkontroll
2023-01-05 22:16

Knäkontrollprogrammet minskar risken att drabbas av en främre korsbandsskada med 64% om du genomför programmet i samband med uppvärmning inför träningen 10-15 min 2 ggr/vecka.

 

Övningarna är anpassade för att kunna vävas in i ordinarie träning och innehåller sex grundövningar med 4 olika svårighetsgrader. Programmet kan därför individualiseras och stegras successivt. Det finns även en parövning under varje grundövning där spelarna jobbar tillsammans.

 

 

Här hittar du tips kring Knäkontroll 

IBIS
2021-10-08 22:09
LOGGA IN SOM FÖRENINGSLEDARE
BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners