Bli medlem i Malmö Floorball Club
Bildsvep från Dam Div. 1 - FBC Engelholm (Skånemästerskapen)
2022-08-17 09:51
I helgen spelades säsongens första tävlingsmatch med Dam U (Div.1) som möte FBC Engelholm i Skånemästerskapen.

Efter 2 perioder var matchen jämn med 3-3 på resultattavlan. Efter tredje periodens slut var det våra spelare som drog det längsta strået.

Valberedningen i Malmö FBC söker styrelseledamotkandidat till föreningens kassörsroll, är det du?
2022-08-16 15:35

Valberedningen i Malmö FBC söker en styrelseledamot till föreningens kassörsroll inför det nya verksamhetsåret, 2022/2023. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som vill ansöka, tipsa eller hjälpa oss att hitta kandidater för arbete i föreningens styrelse som kassör.

Arbetet i FBCs styrelse kommer att ge dig möjligheter och fina förmåner, där främsta belöningen är att få vara en del av en visionär, social, härlig och modern inkluderande förening med ett gott hjärta. Ditt engagemang och din kompetens kommer att bidra till att du enkelt kan ta del av all övrig erfarenhet som finns, vilket även stärker både ditt och vårt lärande i den dynamiska organisationen.

Visionen för Malmö FBC "Malmö Floorball Club är en livsstil, som med passion och engagemang skapar den gränslösa mötesplatsen där personliga drömmar, mångfald och entreprenörsanda uppmuntras"

Vår vision sträcker sig längre än att bara beskriva våra sportsliga tankar. Vi vill utbilda våra ungdomar att möta framtiden och ge dem möjligheter att växa som människor och medmänniskor

Rollen som kassör

Att vara kassör i en ideell förening innebär många gånger en ganska stor arbetsbelastning. Fast vi har en möjlighet till lättare arbete i denna roll. Den som blir förtroendevald till detta uppdrag bör ha ett stort intresse och engagemang i föreningslivet och om inte redan så införskaffas intresse för Malmö FBC. Kassören bör även ha erfarenhet av eller kunskap om förhållandet mellan ekonomi och verksamhet i föreningslivet.

Kassören har hand om de övergripande ekonomiska uppgifterna. Man kan säga att kassören förvaltar föreningens ekonomiska tillgångar. Kassören är ansvarig att kontinuerligt informera om den ekonomiska situationen i föreningen. Idag har vi redan personal som sköter det löpande ekonomiska arbetet som bokföring, registrering av medlemsavgifter och betalning av fakturor. Detta innebär att du inte behöver arbete på operativt, utan här kommer du fungera som ett bollplank och stöd och arbeta strategiskt.

Som kassör hos oss får du en mer ledande funktion och även granskande av att de anställda behandlar föreningens ekonomi på det sätt som styrelsen beslutat om. Du kommer även ansvara för att skriva förslag till budget.

Kassören är ofta tillsammans med ordförande firmatecknare för föreningen. Kassören är vanligtvis ansvarig för att deklarera, lämna inkomstuppgifter till Skatteverket och betala arbetsgivaravgifter, men detta kan ske via personal.

Läs om uppdraget här.

För mera information - Välkommen att kontakta vår valberedning

Lars Walles, tel 070 731 13 42, lasse.walles@gmail.com

Mats-Ola Nimgård, matsola.nimgard@gmail.com

Pär Brenner, par.brenner@me.com

Välkommen med din förfrågan, din ansökan eller ditt tips via mail till:

lasse.walles@gmail.com

Välkomna till Kids Floorball Camp!
2022-07-20 14:22

Avsluta sommarlovet på allra bästa sätt med vårt nylanserade campkoncept ”Kids Floorball Camp”! Detta är campen för våra yngsta spelare, både för de som redan spelar innebandy eller är nyfiken på att börja, som vill leka och lira innebandy i två helmaxade dagar. Ledare är våra duktiga ungdomar från vår uppskattade innebandyskola och spelare från våra elitlag.

Save the date - Välkommen till kick off 3/9
2022-06-30 10:07

Även om det är sommartider så vill vi redan nu bjuda in hela FBCfamiljen till uppstarten av säsongen 2022-23, lördagen 3 september.

Lördag 3 september är hela FBCfamiljen bjuden till säsongens årliga kick off!

Mer om tider och innehåll kommer, men redan nu kan du spara datumet så ses vi lördagen 3 september.

Glad sommar!

Årsmöte nästa vecka 15/6
2022-06-09 18:33

Årsmötet för Malmö FBC medlemmar äger rum i Kirsebergs Sporthall, onsdagen den 15 juni, klockan 18, men redan från 17.30 finns det grillning och umgänge. Som medlem ska du ha fått ut en kallelse, vänligen ange att du kommer där så vi kan lättare uppskatta mat och plats.

Kom och häng med FBC på Olympiadagarna 11-12 juni
2022-06-08 16:03

Nu är det äntligen dags för Olympiadagar på Ribban i Malmö igen! Den 11-12 juni kl 11-16 har är det öppet för allmänheten. Kom och spela innebandy med oss!

Boka senast 5 juni och få en signerad matchtröja på köpet
2022-06-01 17:07

Om några veckor är det dags för Girls Summer Camp! Vi är så taggade och hoppas du också är det. Lägret kommer att arrangeras i vecka 25 mellan den 20 – 23 juni och riktar sig till tjejer födda 2007 – 2011. Ledare för campen är såklart spelare från Malmö FBCs elitlag med Ellen Rasmussen i spetsen.

Inbjudan till årsmöte 2022
2022-05-18 13:45

Du är varmt välkommen på Malmö FBCs Årsmöte 2022!

Här finner du den officiella kallelsen.

TACK FBCFAMILJEN
2022-05-02 08:40

I lördags avslutade vi säsongen tillsammans med pompa och stått. Vi vill rikta ett stort TACK till hela #fbcfamiljen som gjorde det till en oförglömlig dag. Det var en fröjd att se alla samlade tillsammans, ungdomsspelare som kämpade med ett leende på läpparna, våra grymma ledare, funktionärer och förtroendevalda samt alla fans på läktaren såklart. Ett extra varmt TACK till alla våra elitspelare från våra dam- och herrlag som arrangerade hela dagen.

Välkomna till föreningsavslutningen 30/4!
2022-04-23 08:18

Om en vecka ska vi äntligen få tillfälle att umgås med alla tillsammans, spela innebandy och fira och hylla årets kompis, årets spelare mm. Allt för våra spelande medlemmar!

Herr JAS, 08/08 23:04
Herr JAS, 08/08 22:40