SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Malmö Floorball Club
BLI MEDLEM
Nu drar vi igång Innebandyskolan igen! Perfekt för att testa på vad innebandy är
2022-08-19 17:37
Nu börjar vi komma igång med innebandysäsongen 2022-23.
 
Varmt välkommen att komma och testa på kanske världens roligaste sport, innebandy!
 
På vår innebandyskola går vi igenom innebandyns tekniska grunder i syfte att förbereda övergången till en ordinarie träningsgrupp. Ett perfekt sätt för att testa på innebandy!
 
Klubbor finns att låna så ta med dig ditt barn och barnens kompisar och testa på kanske världens bästa sport :)
 
Vi rekommenderar Innebandyskolan till alla nybörjare!
 
Vi arrangerar Innebandyskolan på tre platser i Malmö:
 
Innebandyskolan Västra Hamnen pågår varje måndag kl 17.15-18.30 i Neptuniskolans gymnastikhall (uppstart 29/8)

Innebandyskolan Kirseberg pågår varje tisdag kl 17.15-18.30 i Kirsebergs Sporthall (uppstart 23/8)
 
Innebandyskolan Stadionområdet pågår varje fredag kl 17.15-18.30 i Stadions Sporthall (uppstart 26/8)
 
Så vad väntar du på! Registerar er på https://malmofbc.sportadmin.se/newMember/?ID=48587 och testa innebandy redan nu.
 
Du kan testa på gratis upp till 3 gånger.
 
Avgift för att vara med i innebandyskolan är 400 kr för ett helt år och då ingår medlemsavgift och försäkring. Väljer ni sen att fortsätta i ordinarie åldersgrupp så tillkommer en aktivitetsavgift. 
 
Har ni frågor angående Innebandyskolan så tveka inte att höra av er. 
 
Välkomna!
Malmö FBC söker flera roller, sök eller tipsa!
2022-08-18 11:48

Malmö FBC är en idrottsförening som förenas av vår passion för innebandyn och att göra skillnad. Just nu är vi inne i nya säsongen och ser fram emot any spännande säsong. Till detta söker vi förstärkning på några områden, bla. kommunikation, sälj och event. Kanske är det du eller så vet du vem som passar!

 

Kommunikatör
Har du vana av att kommunicera med rörligt material och sociala medier? Nu finns ett riktigt spännande jobb att söka!

 

Vi söker dig som har ett kreativt sinne som kan skapa digitalt innehåll som passar på både hemsidor och sociala medier. Du har även känsla för att filma och text. Detta passar mycket väl i kombination med studier.

 

ÖVERGRIPANDE SYFTE

Som kommunikatör kommer du leda och planera klubbens kommunikation för att utveckla och stärka Malmö FBC:s varumärke. I denna roll bidrar du med arbetet för att skapa engagemang internt och externt.

 

Läs mer och sök eller tipsa

 

Evenemangsansvarig
Vill du arbeta i en varierande roll med sport i centrum? Vi söker nu efter en evenemangsansvarig som vill lyfta upplevelsen kring våra matchevenemang. Sök rollen och utveckla Malmö FBC och sportupplevelsen i Malmö till nästa nivå redan idag!

 

ÖVERGRIPANDE SYFTE

Som evenemangsansvarig kommer du leda och planera klubbens evenemang och utveckla upplevelsen med Malmö FBC.

 

Läs mer och sök eller tipsa

 

Junior Säljare
Malmö FBC är en idrottsförening som förenas av vår passion för innebandyn och att göra skillnad. Nu söker vi en junior säljare med ett genuint intresse för affärer, idrott och problemlösning. Ett perfekt jobb vid sidan av studierna.

 

ÖVERGRIPANDE SYFTE

Som säljare kommer du identifiera nya kunder för att bidra till Malmö FBC:s nätverk av samarbetspartners och försäljning. I denna roll bidrar du med arbetet för att utveckla och driva klubbens varumärke och intäkter.

 

Läs mer och sök eller tipsa

 

Föreningskonsulent
Malmö FBC söker en föreningskonsulent (deltid). Passar bra som extrajobb under studierna. Tycker du idrott, ideellt engagemang och föreningsliv är något fint och viktigt? Gillar du att ha många bollar i luften? Då är detta för dig.

 

ÖVERGRIPANDE SYFTE

Som föreningskonsulent kommer du bidra till Malmö FBC:s dagliga arbete på sportkontoret. I denna roll bidrar du i arbetet för att utveckla och driva klubbens verksamhet framåt.

 

Läs mer och sök eller tipsa

 

Känns någon av dessa som du, sök direkt! Om inte, så kanske du känner någon som passar?

Bildsvep från Dam Div. 1 - FBC Engelholm (Skånemästerskapen)
2022-08-17 09:51
I helgen spelades säsongens första tävlingsmatch med Dam U (Div.1) som möte FBC Engelholm i Skånemästerskapen.
 
Efter 2 perioder var matchen jämn med 3-3 på resultattavlan. Efter tredje periodens slut var det våra spelare som drog det längsta strået.
 
Valberedningen i Malmö FBC söker styrelseledamotkandidat till föreningens kassörsroll, är det du?
2022-08-16 15:35

Valberedningen i Malmö FBC söker en styrelseledamot till föreningens kassörsroll inför det nya verksamhetsåret, 2022/2023. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som vill ansöka, tipsa eller hjälpa oss att hitta kandidater för arbete i föreningens styrelse som kassör.

 

Arbetet i FBCs styrelse kommer att ge dig möjligheter och fina förmåner, där främsta belöningen är att få vara en del av en visionär, social, härlig och modern inkluderande förening med ett gott hjärta. Ditt engagemang och din kompetens kommer att bidra till att du enkelt kan ta del av all övrig erfarenhet som finns, vilket även stärker både ditt och vårt lärande i den dynamiska organisationen.

 

Visionen för Malmö FBC "Malmö Floorball Club är en livsstil, som med passion och engagemang skapar den gränslösa mötesplatsen där personliga drömmar, mångfald och entreprenörsanda uppmuntras"

 

Vår vision sträcker sig längre än att bara beskriva våra sportsliga tankar. Vi vill utbilda våra ungdomar att möta framtiden och ge dem möjligheter att växa som människor och medmänniskor

 

Rollen som kassör

Att vara kassör i en ideell förening innebär många gånger en ganska stor arbetsbelastning. Fast vi har en möjlighet till lättare arbete i denna roll. Den som blir förtroendevald till detta uppdrag bör ha ett stort intresse och engagemang i föreningslivet och om inte redan så införskaffas intresse för Malmö FBC. Kassören bör även ha erfarenhet av eller kunskap om förhållandet mellan ekonomi och verksamhet i föreningslivet.

 

Kassören har hand om de övergripande ekonomiska uppgifterna. Man kan säga att kassören förvaltar föreningens ekonomiska tillgångar. Kassören är ansvarig att kontinuerligt informera om den ekonomiska situationen i föreningen. Idag har vi redan personal som sköter det löpande ekonomiska arbetet som bokföring, registrering av medlemsavgifter och betalning av fakturor. Detta innebär att du inte behöver arbete på operativt, utan här kommer du fungera som ett bollplank och stöd och arbeta strategiskt.

 

Som kassör hos oss får du en mer ledande funktion och även granskande av att de anställda behandlar föreningens ekonomi på det sätt som styrelsen beslutat om. Du kommer även ansvara för att skriva förslag till budget.

 

Kassören är ofta tillsammans med ordförande firmatecknare för föreningen. Kassören är vanligtvis ansvarig för att deklarera, lämna inkomstuppgifter till Skatteverket och betala arbetsgivaravgifter, men detta kan ske via personal.

 

Läs om uppdraget här.

 

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som vill ansöka, tipsa eller hjälpa oss att hitta kandidater för arbete i föreningens styrelse som kassör.

 

För mera information - Välkommen att kontakta vår valberedning

Lars Walles, tel 070 731 13 42, lasse.walles@gmail.com

Mats-Ola Nimgård, matsola.nimgard@gmail.com

Pär Brenner, par.brenner@me.com

 

Välkommen med din förfrågan, din ansökan eller ditt tips via mail till:

lasse.walles@gmail.com

Välkomna till Kids Floorball Camp!
2022-07-20 14:22

Avsluta sommarlovet på allra bästa sätt med vårt nylanserade campkoncept ”Kids Floorball Camp”! Detta är campen för våra yngsta spelare, både för de som redan spelar innebandy eller är nyfiken på att börja, som vill leka och lira innebandy i två helmaxade dagar. Ledare är våra duktiga ungdomar från vår uppskattade innebandyskola och spelare från våra elitlag.

Save the date - Välkommen till kick off 3/9
2022-06-30 10:07

Även om det är sommartider så vill vi redan nu bjuda in hela FBCfamiljen till uppstarten av säsongen 2022-23, lördagen 3 september.

 

Lördag 3 september är hela FBCfamiljen bjuden till säsongens årliga kick off!

 

Mer om tider och innehåll kommer, men redan nu kan du spara datumet så ses vi lördagen 3 september.

 

Glad sommar!

Årsmöte nästa vecka 15/6
2022-06-09 18:33

Årsmötet för Malmö FBC medlemmar äger rum i Kirsebergs Sporthall, onsdagen den 15 juni, klockan 18, men redan från 17.30 finns det grillning och umgänge. Som medlem ska du ha fått ut en kallelse, vänligen ange att du kommer där så vi kan lättare uppskatta mat och plats.

Kom och häng med FBC på Olympiadagarna 11-12 juni
2022-06-08 16:03

Nu är det äntligen dags för Olympiadagar på Ribban i Malmö igen! Den 11-12 juni kl 11-16 har är det öppet för allmänheten. Kom och spela innebandy med oss!

Boka senast 5 juni och få en signerad matchtröja på köpet
2022-06-01 17:07

Om några veckor är det dags för Girls Summer Camp! Vi är så taggade och hoppas du också är det. Lägret kommer att arrangeras i vecka 25 mellan den 20 – 23 juni och riktar sig till tjejer födda 2007 – 2011. Ledare för campen är såklart spelare från Malmö FBCs elitlag med Ellen Rasmussen i spetsen.   

Inbjudan till årsmöte 2022
2022-05-18 13:45

Du är varmt välkommen på Malmö FBCs Årsmöte 2022!

 

Här finner du den officiella kallelsen.

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herr JAS, 08/08 23:04 
Herr JAS, 08/08 22:40 
Innebandyskolan - Stadion, 08/08 20:33 
Innebandyskolan - Kirseberg, 08/08 20:32 
Malmö Floorball Camp, 01/07 10:00 
Kids Floorball Camp , 28/06 09:00 
GIRLS SUMMER CAMP , 09/03 11:17 
GIRLS SUMMER CAMP , 03/03 11:58 
 
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN