SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till innebandycupen för 10åringar-isch 2024!

Malmö FBC tillsammans med Team Sportia Emporia hälsar er varmt välkomna till Malmös nya och heta innebandycup för 10-åringar-isch (födda 2013-15)!

 

Fokus är på lag som är på blå nivå som ligger på nivå B och C. Perfekt tillfälle att starta igång en ny säsong med lagkompisarna. Kanske spelade ditt lag på grön nivå och ska nu ta er upp till blå nivå och då är denna cupen perfekt att komma igång med blå nivå!

 

Helgen 14-15 september 2024 är det äntligen dags för den andra upplagan av Malmö Floorball Cup Powered By Team Sportia Emporia.

 

Cupen är sanktionerad av Skånes Innebandyförbund.

 

En innebandycup som spelas på Stadionområdet i Malmö. Förra året fick alla deltagare avsluta cupen med att få springa in med våra damspelare i världens bästa innebandyliga, SSL Dam, vid Malmö FBCs hemmapremiär. Och under första periodpausen blev det medaljceremoni för alla deltagare.

 

Till årets upplaga kan det bli Svenska Cupen som match att avrunda vår cup med. Spelas det match i Svenska Cupen för damerna så kommer alla deltagare i denna cupen få springa in med spelarna och därefter hyllas i periodpausen med en medalj och cuptshirt inför all publik i Baltiska Hallen.

 

Skulle inte det bli en match för damerna finns goda möjligheter att det blir en match med herrlaget.

 

Det kan även bli så att vi får besök av Malmö FBCs elitspelare under helgen där alla får chansen att ta kort och autografer.

 

Alla deltagande lag får dessutom gratis lagbiljetter inklusive springa in med Malmös elitspelare till 2 matcher under säsongen 24-25. Vi lottar även ut 3 lag att få vara sargvakter till en av våra elitlags matcher.

 

Spelschemat publiceras ca 2 veckor innan. Beroende på hur många lag vi får in så kan det bli 4-5 lag per grupp. Alla möter alla och återigen är syftet med cupen att försöka spela så många matcher som möjligt. Förra året blev det hela 7 matcher per lag.

 

Här utses ingen gruppsegrare utan alla lag är vinnare! Det är arbetsinsatsen, lagspelet och glädjen som är i fokus!

 

Läs mer och anmäl ert lag här.

 

VILL DU VARA MED OCH SPONSRA CUPEN? KONTAKTA info@malmofbc.se

 

Anmälan är öppen
2024-05-11 13:00

Fokus för Malmö Floorball Cup är lag som är på blå nivå som ligger på nivå B och C. Perfekt tillfälle att starta igång en ny säsong med lagkompisarna. Denna cupen är perfekt att komma igång med blå nivå! Anmälan är öppen till försäsongscupen på blå nivå, Malmö Floorball Cup!

Tack för detta året!
2023-10-02 19:33

Återkommer med nästa anmälan!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners