Bli medlem i Malmö Floorball Club
Välkomna till Innebandyskolan i Västra Hamnen
Varmt välkommen att komma och testa på kanske världens roligaste sport, innebandy!

På vår innebandyskola går vi igenom innebandyns tekniska grunder i syfte att förbereda övergången till en ordinarie träningsgrupp.

Vi rekommenderar Innebandyskolan till alla nybörjare!

Innebandyskolan Västra Hamnen pågår varje måndag kl 17.15-18.30 i Neptuniskolans gymnastikhall, så registrera er på https://malmofbc.sportadmin.se/newMember/?ID=48587 och testa innebandy redan nu. Du kan testa på gratis upp till 3 gånger.

Avgift för att vara med i innebandyskolan är 400 kr för ett helt år och då ingår medlemsavgift och försäkring. Väljer ni sen att fortsätta i ordinarie åldersgrupp så tillkommer en aktivitetsavgift.

Har ni frågor angående Innebandyskolan så tveka inte att höra av er.

Välkomna!

Jakob Wikenstål