SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Innebandyskolan i Toftanäs
Varmt välkommen att komma och testa på kanske världens roligaste sport, innebandy!
 
För barn 5-9 år.
 
På vår innebandyskola går vi igenom innebandyns tekniska grunder i syfte att förbereda övergången till en ordinarie träningsgrupp.
 
Vi rekommenderar Innebandyskolan till alla nybörjare!

Innebandyskolan i Toftanäs pågår varje söndag kl 9.15-10.30 i Toftanäs Sporthall, så registrera er på https://malmofbc.sportadmin.se/newMember/?ID=48587 och testa innebandy redan nu. Du kan testa på gratis upp till 3 gånger.
 
Upplägget fungerar som så att man är med i Innebandyskolan. Där är man kvar tills man enligt ledarna kan passa in i nivån med våra träningsgrupper som även spelar matcher under säsongen. En säsong är september till april/maj.
 
Barn behöver veta hur man håller en klubba, vet hur man passar och skjuter, samt kunna grundläggande regler om hög klubba, otillåtna slag. När barnet är i denna fasen kollar ledarna med ungdomsansvarig om möjligheter att gå in i ett lag om det är av intresse. Vill barnet hellre vara kvar i Innebandyskolan så går det lika bra :) 
 
Ibland är träningsgrupperna fulla och då får vi avvakta tills det dyker upp en ledig plats.
 
Avgift för att vara med i innebandyskolan är 400 kr för ett helt år och då ingår medlemsavgift och försäkring. Väljer ni sen att fortsätta i ordinarie åldersgrupp så tillkommer en aktivitetsavgift. 
 
 
Har ni frågor angående Innebandyskolan så tveka inte att höra av er. 
 
FAQ:
Jag undrar hur processen till att bli förflyttad till ett lag går till? Mitt barn har nu tränar 6 veckor. Han/hon vill ta steget till ett lag. Hur funkar det?
 
Svar:
Tack för ditt meddelande. Så vi gör med processen är att barnen tränar på. Våra ledare håller utkik och kollar om barnen kan hantera klubba och boll och kan grunden med passningar och skott. Därefter meddelar de klubbens ungdomsansvarige som undersöker möjligheter med lag att börja i. Vissa lag kan vara redan fulla i truppen sett till antal ledare. Då kan vi behöva kolla vidare på annat håll eller avvakta tills det finns en ledig plats.
 
Ett annat alternativ om det är fullt är om ni föräldrar kan också ställa upp ideellt som våra ungdomsledare gör och hjälpa till på träningar. Klubben hjälper till med utbildning för detta.
 
Grunden är att alla våra ungdomslag behöver ideella funktioner för att kunna existera. Det kan handla om att du som förälder hjälper till på träningar antingen genom att leda träningar eller för att assistera eller vara mer en administratör och kontaktperson för laget. Det kan också handla om att hjälpa till att leda lagförsäljningar eller att hjälpa till att hantera bemanning när laget ska ha en egen match eller om laget ska hjälpa till vid elitmatcher vilket ofta innebär att vara sargvakter och hjälpa till med kiosk.
 
Om det nu finns en plats så kollar vi med tränarna om och när personen kan komma och testa på.
 
Välkomna!
 
Jakob Wikenstål
Tf. Klubbchef
Inställd innebandyskola pga storm ikväll!
2023-02-17 14:58

Tyvärr måste vi ställa in kvällens innebandyskola pga stormovädret som är på ingång.

 

Tipsa gärna de ni känner som inte är anmälda till oss ännu.

 

Vi ses nästa fredag!

Ingen innebandyskola på fredag 20/1
2023-01-17 14:31

Vi har meddelat tidigare men påminner om att det är ingen innebandyskolan nu på fredag 20/1.

 

Välkommen åter 27/1 :) 

Ingen Innebandyskola imorgon pga förberedelser i hallen av valet
2022-09-08 16:47

Det är ingen innebandyskola på Stadionområdet imorgon i Stadions sporthall pga att hallen är uppbokad inför valet.

 

Vi ses nästa vecka 16/9 igen.

 

Håll till godo, vi börjar snart igen!
2022-08-08 20:33

Hej!

 

Snart drar vi igång med innebandyskolan igen. Vi siktar på i slutet av augusti.

Mer info inom kort.

NU STARTAR VI UPP EN NY INNEBANDYSKOLA
2022-02-24 09:00

ÄNTLIGEN! För att möta upp det ökade intresset för att börja spela innebandy är vi idag väldigt glada och stolta över att vi slår upp portarna till en ny Innebandyskola. I den nybyggda Stadions Sporthall kommer vi kunna ta emot ännu fler barn som är nyfikna på innebandy varje onsdag med start den 2:a mars. Hallen ligger centralt beläget i Malmö nämligen Stadionområdet där vi idag har en bred verksamhet för både barn/ungdomslag och hela vår elitverksamhet.   

 

Hjälp oss sprida!

 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners