SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herr Division 4

Referat: Malmö FBC C - Västra Ingelstad IS
Glimtar av guld i ett sandhav
2022-11-23 17:46

Otroligt nog så matchades hela 19 spelare i matchen mot Västra Ingelstad i fredags. En fantastisk bedrift i sig att ha en så stor trupp i en förening där vi även har ett H3 lag och vårt A-lag oavnför. Vi fick även se ytterligare en debutant göra sin första match i magenta men resultatmässigt så blev det inte som planerat.... 

Referat: Skurups IBK B - Malmö FBC C
En match med 2 ansikten och 1 poäng
2022-11-16 13:00

En fullskalig magentainvasion av Skurup väntade denna dagen då både vi och D1 laget var på plats i Skurup för att färga staden magenta. D1 föll i sin match och vi fick oss själva en tuff kamp men vi åkte ifrån Skurup med 1 poäng bärgat vilket är långt bättre än 0. Men matchen gav lite blandade känslor. 

Referat: Gårdarike IBK - Malmö FBC C
Brist på målchanser ledde till fall i tredje
2022-11-06 10:50

En av de tuffare utamningarna på säsongens inledning. Att åka till Vellinge och ta oss an Gårdarike som inlett säsongen på en mycket fint sätt. Men med självförtroendet från skällsegern mot Hofterup så gav vi Gårdarike en hård kamp hela vägen. 

Referat: Hofterups IBF - Malmö FBC C
Disciplinerat försvar ledde till skrällseger
2022-10-09 16:13

Ny tränare, nya spelare och ett nytt spelsystem. Dessa faktorer brukar härleda en period av mycket inlärning och rollsökande till bekostnad av resultat i mathcer. Men i fredags visade killarna att diciplin, tålamod och lagarbete väger tyngst.

 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners