SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Funktionsvariation med NPF

Malmö FBC, innebandy för personer med NPF-diagnos

Har du en NPF-diagnos (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar), är 7-18 år och vill träna innebandy? Då är du välkommen att anmäla dig till föreningens innebandy för personer med NPF-diagnoser! För att få ihop en grupp så behöver vi en föranmälan innan så vi kan få ihop några stycken för att börja träna.

Detta görs tillsammans med Attention Malmö vilket är en förening som riktar sig till personer med NPF-diagnoser där deras ledare, med nödvändig kompetens, kommer leda aktiviteterna. Dock sätter vi sätter stor vikt vid att föräldrar eller andra hjälppersoner är på plats och är delaktiga. Malmö FBC är en ideell förening och drivs i mångt och mycket av ideella krafter och vi vill tidigt forma en ledargrupp bestående av er föräldrar med stöttning från föreningen.

Tanken är att till en början spela/träna en gång i veckan, onsdagar 18:30-20:00, men ytterligare tillfällen kan tillkomma. Då detta sker hos Malmö FBC i Neptunihallen kommer det finnas material (klubbor, bollar m.m.) att låna utan kostnad och det kommer bjudas på lite fika i pauserna. För 100 kr blir man medlem i Malmö FBC och får delta på parainnebandyn och har du familjemedlemmar som vill vara med kostar det 50 kr vardera för dessa. Oavsett om du har utövat innebandy eller annan idrott tidigare är du jättevälkommen att vara med då syftet är att ha kul och röra på sig samt att desto fler vi är desto roligare!

 

Vem riktar sig innebandyverksamheten mot?

Dig som är 7-18 år och har en NPF-diagnos.

 

Vad kommer jag göra?

Du får chansen att spela innebandy och ha kul tillsammans med andra personer som har NPF!

 

Hur ofta kommer man spela/träna?

En onsdag/vecka till en början i Neptunihallen kl 18:30-20:00. Ytterligare tillfällen kan dock planeras in om det skulle visa sig behövas.

 

Jag har inte spelat innebandy tidigare. Får jag ändå vara med?

Självklart! Alla med NPF som är 7-18 år vill vi ska vara med! Detta är till för att ha kul tillsammans!

 

Vad kostar det?

Det kostar 100 kr för första personen i familjen. Finns det därefter familjemedlemmar som vill delta kostar det 50 kr vardera för dessa!

 
Vill du veta mera och anmäla ditt intresse, så anmäl ditt intresse via följande länk.

 

Med vänlig hälsning,

Jakob Wikenstål

Tf. Klubbchef

Malmö FBC

jakob.wikenstal@malmofbc.se

 
stötta oss
Spelar i
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN