Funktionsvariation

Malmö FBC, barn med funktionsvariation

Vill du börja träna innebandy och har en funktionsvariation.

Alla är välkomna. För att få ihop en grupp så behöver vi en föranmälan innan så vi kan få ihop några stycken för att börja träna.

Där kommer finnas ledare på plats men vi sätter stor vikt vid att föräldrar eller andra hjälppersoner är på plats och är delaktiga.

Malmö FBC är en ideell förening och drivs i mångt och mycket av ideella krafter och vi vill tidigt forma en ledargrupp bestående av er föräldrar med stöttning från föreningen.

Vill du veta mera och anmäla ditt intresse, så anmäl ditt intresse via följande länk.

Med vänlig hälsning,

Jakob Wikenstål