Välkomna till Backalirarcupen!
Malmö FBC välkomnar er alla till vår nyaste cup där vi hyllar våra rötter i IBF Backalirarna. Cupen kommer spelas i Kirsebergs Sporthall den 6 och 13/4 2019. Sista anmälningsdagen är den 30/3.

Flickorna spelar den 6/4
Pojkarna spelar den 13/4

I denna cupen vill vi hålla minnet av Backalirarana levande och vi vill att ni ska vara med! Vi bjuder in till en fenomenalt ball cup på Kirsebergs Sporthall där allt började år 2007. Turneringen är för både tjejer och killar på grön nivå där det finns möjlighet att anmäla sig till både A och B klass.

Hoppas ni vill vara med på denna härliga cup! Anmälan görs via formuläret som ni hittar om ni klickar på anmäl-knappen i menyraden. Anmälan kostar endast 500 kr/lag och då garanteras ni minst 6 matcher a 1x14min. Till detta kommer ni även få chansen att träffa några av våra elitspelare som till vardags spelar i Allsvenskan för herrar och i damernas SSL där ni kan få autografer och bilder tagna med våra stjärnor.  Det finns plats för 12 lag per dag (6 i A-klass och 6 i B-klass) så skynda er och säkra upp er plats!  Alla lag i respektive klass möts en gång och sen lottar vi ut en sista omgång mot ett lag från den andra klassen för att få chansen att spela mot så många som möjligt!

Innebandyesset kommer också att finnas på plats för att sälja allt du kan behöva på innebandyplanen samt hjälpa till att hooka och kapa blad enligt önskemål!

Eftersom vi är en klubb som strävar efter FairPlay så kommer vi ge ut en pokal till det laget som anses ha mest FairPlay under dagen, något som är jätteviktigt att uppmärksamma tycker vi!

Har ni frågor så kontakta ansvarig för cupen: henrik.nordstrom@malmofbc.se 0707-171564

Hoppas vi ses!