http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
JAS - HERR

Malmö FBC JAS
Välkomna till Malmö FBC JAS sida

Vi är ett stabilt gäng grabbar från Malmö FBC/Lomma FBC som älskar att träna innebandy och umgås med varandra. Till våra träningar och matcher kommer vi alltid med inställningen att vi ska kämpa, uppmuntra varandra, ha kul och ALLTID göra vårt bästa . Vi leds av Carl-William "CW".

Vi tränar följande tider:
Måndagar 20-22 JAS träning i Baltiska träningshallen
Onsdagar 20-21:30 JAS/H3 träning i Videdalshallen
Torsdagar 20:30-22 JAS/H3 träning i Kirsebergs sporthall

Omklädningsrummet öppnas senast 15 minuter innan träningen och då skall alla vara där för att hinna bli ombytta och klara till träningsstart.

Vid provspel kontakta Carl-William "CW"  076-171 13 11
Snöplig 6-7 förlust i JAS premiären
2018-09-23 18:58
Då är JAS premiären avklarad. För motståndet stod Lomma FBC som har lyckats knyta till sig ett gäng 00:or från Malmhaug till sitt redan duktiga 01 lag.

Till denna match fick vårt unga 02-03 gäng använda våra duktiga 00 killar från A laget. Axel, Tobbe och Skans. Den rutinen är värdefull.

Matchen inleddes ganska avvaktande med Lomma hållandes i taktpinnen dock utan några större farligheter. Vi hade gjort läxan och Uffes 2-1-2:a stängde alla ytor. 14.03 in i första perioden fick Axel till en "riktig rökare" som slank in mellan Lomma keeperns ben.

Andra perioden började likt den första lite avvaktande men efterhand tog Lomma över rejält men Tobbe i målet storspelade. Mitt i Lomma pressen får vi ett PP som resulterade i ett fint avslut i tom kasse från Isac. Efter 2-0 målet tar Lomma över totalt och lyckas på 1 1/2 minut vända matchen för att nu leda med 3-2. Här bestämmer sig Uffe, CW och Henke att gå ner på folk för att få liv i matchen. Det resulterar direkt i bytet efter. Almholt stänker in 3-3 vilket står sig perioden ut.

Tredje perioden hinner knappt sätta igång förrän Almholt återigen sätter ett fint mål till 4-3. Nu är vi i förarsätet. Efter knappt 5 minuter får vi chansen på straff men målvakten gör en mycket bra räddning. Matchen böljar fram och tillbaka och det känns som det kan gå hur som helst. Lomma kvitterar med ett slumpmål 7.45 in i tredje. Efter 9.59 förvaltar Joel ännu ett PP  på bästa sätt, 5-4 nu. Under firandet åker vi på ett märkligt domslut där Felix får 2 + 10 för osportsligt uppträdande vilket kändes som ett påhitt från den ena domaren. Efter 13.01 studsar bollen olyckligt och Lomma kvitterar till 5-5. Joel replikerar snabbt på straff och  vi leder igen. Tyvärr kändes det som orken tröt lite på slutet och 2 snabba mål av Lomma gjorde att de gick segrande ur striden med 6-7. Inte konstigt att orken tröt efter en lång dag i FCH cup under gårdagen.

Vi tar med oss 55 minuters gediget arbete kryddade med ett par riktigt snygga mål samt några fantastiska räddningar av Tobbe. Höllviken väntar nästa helg och då är vi utvilade och ännu mer förberedda på 60 minuters hårt arbete.

//Micke
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Event
stötta oss
Spelar i
Sponsorer & partners
Facebook
Twitter
Instagram
You tube
Snapchat
MEDIAPARTNER
Projekt