.

MALMÖ FLOORBALL CAMP PÅ SPORTLOVET!
2023-01-16 10:00

Spendera sportlovet på bästa sätt, 2 heldagar på vår uppskattade camp. Upplägget för vår Malmö Floorball Camp är som tidigare två fullspäckade dagar med ett maxat träningsupplägg. Fokuset är som alltid på innebandyn men vi hittar på annat skoj också såklart! Ledare för campen är spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag med Ellen Rasmussen och Tiltu Siltanen i spetsen.

MALMÖ FLOORBALL CAMP PÅ JULLOVET
2022-11-16 11:10

Spendera jullovet på bästa sätt, 2 heldagar på vår uppskattade camp. Upplägget för vår Malmö Floorball Camp är som tidigare två fullspäckade dagar med ett maxat träningsupplägg. Fokuset är som alltid på innebandyn men vi hittar på annat skoj också såklart! Ledare för campen är spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag med Ellen Rasmussen i spetsen.

MALMÖ FLOORBALL CAMP PÅ HÖSTLOVET
2022-09-26 14:37

Börja höstlovet med 2 dagar på vår uppskattade camp. Upplägget för vår Malmö Floorball Camp är som tidigare två fullspäckade dagar med ett maxat träningsupplägg. Fokuset är som alltid på innebandyn men vi hittar på annat skoj också såklart! Ledare för campen är spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag med Ellen Rasmussen i spetsen.

MALMÖ FLOORBALL CAMP PÅ SOMMARLOVET
2022-07-01 10:00

Avsluta sommarlovet med vår uppskattade camp och få bästa uppladdningen inför den nya innebandysäsongen. Upplägget för vår sommarupplaga av ”Malmö Floorball Camp” är som tidigare två fullspäckade dagar med ett maxat träningsupplägg. Fokuset är som alltid på innebandyn men vi hittar på annat skoj också såklart! Ledare för campen är spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag samt instruktörer från Malmö Floorball Academy med Ellen Rasmussen i spetsen.

MALMÖ FLOORBALL CAMP PÅ PÅSKLOVET
2022-02-24 15:33

Trots att vi precis har avslutat en camp så vill vi redan nu uppmärksamm er om att vi kör vår populära MALMÖ FLOORBALL CAMP på påsklovet den 11 - 12 april. Upplägget är densamma, dvs två  fullspäckade heldagar med utvecklande och roligt träningsupplägg. Ledare är såklart spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag samt instruktörer från Malmö Floorball Academy.

ÄNTLIGEN FÅR VI ARRANGERA CAMP IGEN!
2022-02-07 15:11

Äntligen släpper restriktionerna och vi får lov att arrangera camper igen! Först ut vår populära MALMÖ FLOORBALL CAMP som vi arrangera på alla årets lite kortare skollov. Så vi börjar direkt med Sportlovet i vecka 8. Där vi den 21 - 22 februari arrangerar två fullspäckade dagar med utvecklande och roligt träningsupplägg. Ledare är såklart spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag samt instruktörer från Malmö Floorball Academy.

MALMÖ FLOORBALL CAMP - INSTÄLLT
2021-12-22 19:36

Vi måste tyvärr lämna det väldigt tråkiga beskedet att nästa veckas camp ställs in.

Alla anmälda har fått mail om vilka alternativ som finns för er.

Ta hand om varandra!

MALMÖ FLOORBALL CAMP PÅ JULLOVET
2021-11-26 12:00

Den 27 - 30 december arrangerar vi MALMÖ FLOORBALL CAMP. Fyra fullspäckade dagar med utvecklande och roligt träningsupplägg. Ledare är såklart spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag samt instruktörer från Malmö Floorball Academy.

MALMÖ FLOORBALL CAMP PÅ HÖSTLOVET
2021-10-19 17:07

Den 1 - 2 november (Höstlovet vecka 44) arrangerar vi MALMÖ FLOORBALL CAMP.

Två fullspäckade dagar med utvecklande och roligt träningsupplägg. Ledare är såklart spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag samt instruktörer från Malmö Floorball Academy.

Inställd påskcamp
2021-03-22 11:27

Tyvärr måste vi ställa in ytterligare en camp pga Covid-19. Komunen öppnar inte upp hallarna för campverksamhet och de har även ställt in sitn egen lovverksamhet "Kul i Malmlö". Ni som har anmält er och betalt avgiften får såklart full återbetalning via Billmate. Kontakta kansliet på info@malmofbc.se om ni har några frågor & funderingar. Nu hoppas vi på att det snart kan återgå till det normala och att sommarens camp kan genomföras (14 - 18 juni).

Ta hand om er!