10% PÅ MATNOTAN HOS PADDY´S
2021-10-25 11:35

Vi är glada och stolta för att kunna hälsa Paddy´s Restaurang & Pub varmt välkomna till fbcfamiljen! Utöver en grym medlemsrabatt för alla medlemmar på Paddy´s restaurang & Pub på Kalendergatan kommer vi tillsammans att höja upplevelsen av att se våra matcher i SSL och Allsvenskan.

20% RABATT PÅ PRIME NUTRITION
2021-06-16 17:12

Vi är stolta att presentera vårt andra nyförvärv på partnersidan, kraftpaketet Prime Nutrition. Våra elitlag är i mitt uppe i en stenhård försäsongsträning med allt ifrån att lyfta vikter i gymmet till backintervaller i Bulltofta. Lika viktigt som den fysiska träningen är det att spelarna är väl förberedda inför träningen samt återhämtar sig väl efter och det hjälper Prime till med!

Välkommen SkandiaMäklarna
2021-06-04 13:45

Utöver nyheter på spelar- och ledarsidan så växer även vårt nätverk av fantastiska partners. Som naturligtvis ska få samma uppmärksamhet då deras stöd i olika former är starkt bidragande till föreningens framfart. Först ut ett ”nyförvärv” för säsongen nämligen SkandiaMäklarna, din fastighetsmäklare i Malmö Väster. Går ni kanske i säljtankarna? Läs då detta för här kommer ett grymt erbjudande som presenteras av herrlagets rivjärn Felix Carlgren.