Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Herrar Div 3

Herrar Division 3 Södra Skåne 18/19
 
Referat: IK Stanstad H3 - Malmö FBC H3
Stanstad numret för stora denna gång
2019-02-18 11:52
Det blev förlust i bortamötet med Stanstad under söndagen. Siffrorna skrevs tillslut till 10-4 efter att hemmalaget dragit ifrån lite extra i tredje perioden. Vår insats är helt okej, speciellt i matchens två första perioder. Tyvärr blandar vi längre sekvenser av bra försvarsspel med felbeslut och enklare misstag som vi straffas på. Trots många bra kontringslägen lyckas vi heller inte riktigt komma till de där riktigt bra chanserna tillräckligt många gånger. Vi får också säga att Stanstad är ett bra lag, speciellt de gånger de har merparten av truppen tillgänglig. Med vår insats utmanade vi hemmalaget i två perioder, i den tredje var de numret för stora och vann också matchen fullt rättvist. 
Inför Stanstad med den hårt matchande Ale
2019-02-15 16:10
Inför helgens match mot Stanstad har det blivit Ale Albinssons tur att ge sitt perspektiv på läget. Ale är en ung kille som kommit långt i utvecklingen och visar upp ett väldigt moget spel för sina 16 år. Att han gärna spelar innebandymatcher behöver ingen tvivla på, Ale är redan uppe i 37 tävlingsmatcher denna säsong och som tränare får man påminna om att vila också är viktigt. Det senaste tillskottet på Ales meritlista är kvartsfinal och semifinal i Skånemästerskapen med Herr A där det i veckan blev två assistpoäng när Malmö FBC kvalificerade sig för finalen. Det var ytterligare ett kvitto på att Ale är i god form efter att ha fått brillorna i senaste H3-matchen. In och läs mer om vad Ale säger om det hårda matchandet, insatsen som gav brillorna och bröderna Elm(!)
David Linfeldt gör comeback inför slutspurten
2019-02-15 10:50
Härmed kan vi glädjande meddela att David Linfeldt gör comeback i laget inför slutspurten av serien. David har varit aktuell för laget under en längre period men knäproblem har gjort att återkomsten fått vänta. David är en rivig forward som utöver hårt arbete kan bidra med både mål och assist. I och med denna comeback blir David åter moderklubben som han tillhört hela karriären trogen, på seniornivå har han tidigare representerat klubben i både division 2 och division 3. David är spelklar och uttagen i truppen till söndagens match borta mot Stanstad. 
Referat: Malmö FBC H3 - Teknologkårens IF
Efterlängtad seger i matchen mot Teknologkåren
2019-02-11 10:44
I fredags studsade vi tillbaka från vår resultatmässiga formsvacka när Teknologkåren besegrades hemma i Kirseberg med 8-6. Laget tog sig an matchen på bästa sätt, matchplanen följdes och samtliga slet hårt i båda riktningarna. De två första perioderna gav utdelning fram till ledning med 7-2. I tredje lyckas gästerna krypa lite närmre, men någon större fara för segern blev det aldrig. Väldigt skönt och välförtjänt för laget som kan ta med sig mycket ifrån hur vi genomförde den här matchen till seriens sista fem omgångar. 
Inför Teknologkåren med "Årets Rookie" Christoffer
2019-02-07 17:04
Efter förra helgens spelledighet är det återigen dags för match. Teknologkåren gästar Kirseberg och det är Christoffer Bengtsson som utsetts till matchens profil. Christoffer började åter spela organiserad innebandy när han kom till laget inför säsongen. Det var då många år sedan hans senaste "riktiga" match. Christoffer är som 24-årig nystartare förmodligen ett ganska ovanligt inslag i Idrottssverige, vilket är roligt för laget och föreningen. Utvecklingen har gått i rask takt och visar inga tecken på att avta. In och läs mer om Christoffers tankar kring återkomsten till innebandy, stämningen i laget samt vad han gör av den fritid som inte går till innebandyn. 
Emil Magnusson är truppens senaste tillskott
2019-01-29 20:48
Inför resterande del av säsongen förstärker Emil Magnusson truppen. Även om det var några år sedan Emil spelade innebandy i förbundets seriesystem har han snabbt anpassat sig till spelet. På planen bidrar Emil med rutin, sinne för spel och boll samt en obeveklig vinnarskalle. Han debuterade redan i söndags mot Malmhaug och kommer göra nytta för laget framöver. Välkommen Emil!
Referat: Malmhaug IBF H3 - Malmö FBC H3
Bottennapp mot Malmhaug
2019-01-29 20:10
Söndagens Malmöderby blev ett riktigt bottennapp för vår del. I första perioden kliver vi fram i press men hamnar ofta fel varpå hemmalaget kontrar och är effektiva i avsluten. I andra perioden har vi stundtals bättre koll men Malmhaug rinner ändå igenom ett par gånger och utökar sin målskörd. I tredje perioden krigar vi bra första halvan men går sedan ner oss under matchens sista tio minuter och Malmhaug får bra utdelning i både powerplay och spel fem mot fem. Det är tråkigt att återigen inte riktigt komma upp i nivå och kunna utmana Malmhaug. Vi får även ge hemmalaget att de gör en bra match och utan någon som helst tvekan förtjänade att vinna. 
Inför Malmhaug med derbyälskaren Oshe
2019-01-25 09:08
Till helgens Malmöderby har det blivit Oskar "Oshe" Olssons tur att komma till tals. Derbymatcher mot Malmhaug är speciella för Oshe som har ett stort Malmö FBC-hjärta och dessutom känner många i motståndargänget. Inför säsongen såg det ut som att vi skulle behöva klara oss utan Oskar då han representerade Trelleborgslaget Palmstaden under försäsongen. I god tid innan seriestart var han dock tillbaka i det magenta matchstället. In och läs mer om vad Oshe säger om det valet, lagets form och om derbyt och dess profiler såklart. 
Referat: Malmö FBC H3 - Lomma FBC H3
Förlust mot Lomma när det mesta gick emot
2019-01-21 13:33
Fredagens hemmamatch slutade olyckligtvis med förlust. Siffrorna 2-7 är de största vi förlorat med under säsongen men stämmer för vår del inte överens med matchbilden. Spelmässigt är matchen jämn och till stora delar är det till och med vi som för den. Anledningen till att vi förlorar är att vi bjuder våra motståndare på alltför enkla mål i kombination med vår egen oförmåga att göra mål trots att vi skapar väldigt gott om chanser. Detta är saker vi behöver rätta till inför fortsättningen, klarar vi det kommer även resultaten komma med oss. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 17/2 12:30
10 - 4  
Fre 8/2 19:30
8 - 6  
Sön 27/1 15:30
11 - 2  
Fre 18/1 19:30
2 - 7  
Lör 12/1 13:30
5 - 3  
Fre 14/12 19:30
5 - 8  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Malmö FBC, 22/02 23:02 
Malmö FBC, 18/02 21:07 
Malmö FBC, 14/02 15:59 
Malmö FBC, 11/02 20:24 
Malmö FBC, 30/01 16:14 
Malmö FBC, 07/01 10:53 
Malmö FBC, 05/01 09:54 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
Facebook
Twitter
Instagram
You tube
Snapchat
Projekt