Anmälan görs här på hemsidan eller via e-post till: cup@malmofbc.se

Ange på anmälan:

1. Föreningsnamn och eventuellt antal överåriga (max 1 år äldre med dispensansökan)

2. Tröjfärg

3. Kontaktperson

4. Adress

5. Telefonnummer

6. E-postadress

Anmälningsavgift

FP13 1 500 kr/lag

Varje lag ska sätta in summan på bankgiro 5861-9586 senast 30 dagar efter anmälan. (Dock senast 27 augusti 2023)

Märk insättningen med lagets namn.

Anmälan är inte godkänd förrän anmälningsavgiften är betald.

Förbehåll måste göras för att stryka överanmälningar, varvid sist inkommen anmälan stryks först.

Vid strykning av oss återbetalas erlagd anmälningsavgift i sin helhet.

Förbeställ mat

På Stadionområdet kommer det finnas vanlig kioskförsäljning. Det innebär allt från godis, frukt, drycker till toasts, korv med bröd och grillade hamburgare. För er som vill ha lite mer ordning och reda för hela laget kan förbeställa mat, antingen från kiosk med tex 15 st grillade hamburgare till en viss tid. Eller förbeställ från vår cateringpartner med goda wraps och hämta upp de på plats när ni vill.

Pris: 100 kr/måltid

Specialkost

Deltagare som har behov av specialkost ska anmäla detta i samband med anmälan till cupen eller absolut senast tre veckor innan cupstart.

FÖRSÄKRINGAR

Det är upp till respektive lag att säkerställa att man har relevanta försäkringar, då Malmö FBC som är arrangör av cupen inte har några kollektiva försäkringar som täcker skador, sjukdomar, stölder eller skadegörelse. Malmö FBC är inte heller återbetalningsansvarig för ekonomisk förlust eller skador som kan uppstå p.g.a. myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution, uppror eller liknande händelse.

Varmt välkommen med er anmälan!

CUP