Mat och dryck

Kiosk & Grill - Baltiska Hallen

Inne vid Baltiska hallen hittar du allt du kan tänkas vilja äta och dricka under cupen. Välj bland grillat, toast, korv m bröd, snacks, dryck och popcorn.

Kiosk - Stadion sporthall

Inne i Stadion sporthall hittar ni toast, snacks och dryck.

Cupinformation

Speldatum: 16-17 september 2023

Antal lag: 10 st

Är det fler än 10 som anmält sig, är det datumet för inbetald lagavgift som avgör vilka lag som får delta.

De första matcherna startar kl 09.30 på lördagen.

OBS: När ni anmäler ett lag till oss får ni ett mail med en bekräftelse på anmälan. Skulle ni inte ha fått detta mail så är det möjligt att er mailleverantör sorterat bort mailet som skräppost (spam).

Vid avanmälan efter 30/8 betalas lagavgiften inte tillbaka.

Force Majeure/Inställd turnering

Cupen är inte återbetalningsansvarig, och är inte heller ansvarig för ekonomisk förlust eller skada, som kan uppstå på grund av händelser som ligger utanför cupens kontroll, exempelvis krigsliknande händelse, naturkatastrofer, eldsvåda, översvämning, avbrott i allmänna kommunikationer, myndighetsåtgärd, strejk eller andra force majeure-händelser.

Viktiga datum

Sista anmälningsdag
Anmälningsavgiften skall vara betald.

Sista dag för beställning av specialkost

Hur betalar ni?

All betalning skall ske till bankgiro: 5861-9586, ange lagnamnet för referens.

Specialkost:

Sista dagen för att anmäla specialkost är den 12 september.

Före och under cup samt ankomst och incheckning:

Lag checkar in före första matchen vid entren i Baltiska hallen. Detta för att få information om ev. ändringar och ta emot de armband som gäller som fri entre till SSLs hemmapremiär. Dessa armband måste bäras av samtliga spelare och ledare under hela turneringen. Om bandet går sönder, kontakta cupsupporten för att hämta ut ett nytt.

Lag skall skriva ut en fullständig deltagarförteckning och lämna in vid ankomst. Informationen är nödvändig vid brand eller utrymning.

Kontaktinformation

Fram till cupen kan ni kontakta oss på telefon: 0768-52 60 75. Ni når oss annars via mejl på cup@malmofbc.se.

Tröjor/Bollar

Vid lika tröjfärg använder bortalaget antingen egna reservtröjor eller västar. Kolla dina motståndares tröjfärg i god tid.
Lagen håller med egna uppvärmningsbollar.

CUP