SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Team Skåne Bygg
InnebandyEsset

Som medlem i Malmö FBC har du alltid 25% rabatt på Unihocs sortiment.

 

Innebandyesset ligger på Kronoborgsvägen 7 i Malmö och den innebandykunniga personalen hjälper er att välja rätt utrustning.

 

För nyttjande av rabatt betalar du i butik vid uppvisande av medlemskort.

Aldrig Ensam
Svensk Säkerhetstjänst
Visolve
Visolve är vår mission,
vi löser det åt er

Betydelsen för oss är att skapa kontorsteknik som symboliseras av enkelhet, säkerhet och kvalité. Grundbulten i vad vi gör för våra kunder kommer alltid att grunda sig i omhändertagande före, under och efter vi gjort affär. För att detta skall bli verklighet arbetar vi med funktionsavtal som hanterar hela vårt samarbete från ”ax till limpa”

 

Vi är specialister på mötesteknik, telefoni och print. Den digitala tekniken förbättras ständigt och ibland känns det kanske som ett heltidsarbete att bara hänga med i utvecklingen. Det är därför vi finns. Vi hittar lösningarna som passar er arbetsplats.

 

För mer info.

Clean Drink
Klippans Buss
Icopal

Varumärket Icopal har funnits i Sverige sedan december 1915, då under aktiebolaget Svenska Icopal- & Takpixfabriken. Samtidigt byggdes också den fabrik i Malmö som fortfarande finns kvar. Där produceras Icopals underlagsprodukter samt bitumenbaserade tak och tätskikt.

 

Icopal är sedan 2016 ett varumärke under företaget BMI Sverige som är en del av BMI Group, Europas största tak och tätskiktsföretag med en betydande närvaro i Asien och i Afrika. Vi samlar några av industrins största och mest betrodda varumärken som Monier, Icopal och Siplast.

 

För mer info.

Götes Rör & Bygg
Caanel

CAANEL är ett installationsföretag med kunskap och erfarenhet inom kraft, el, belysning tele/data/larm samt elservice. Vi arbetar med service och entreprenader inom områdena:

-Kraft -El / Belysning -Tele / Data -Säkerhet

Webbplats http://www.caanel.se Telefon

 

För mer info.

Printhuset Electra
Wangeskog
Paddys Restaurang & Bar
Malmö Idrottsakademi
Ortoped Medicinska Kliniken

Malmö FBC har samarbete för sina medlemmar med Ortopedmedicinska kliniken.

 

Att hålla sig skadefri är en av förutsättningarna att uppleva både glädje och nå framgång med sin idrott. Om skadan väl är framme så gäller det att snabbt åtgärda skadan med rätt behandling.

 

Malmö FBC erbjuder alla spelare inom klubben hjälp från leg.fysioterapeuterna/sjukkymnasterna på OMK, Ortopedmedicinska kliniken i Malmö AB. Alla är välkomna att söka hjälp på kliniken för bedömning och behandling av sin idrottsskada/besvär. Vi sjukgymnasterna är även ute på fältet och håller i utbildningar som ex skadeförebyggande träning och akut skadeomhändertagande.

 

Anna Wänerhag jobbar sedan flera år tillbaka med innebandyspelare både på kliniken men även ute på fältet. Hon har utarbetat ett program för tester o skadeförebyggande övningar tillsammans med förbundsaktiva leg.naprapat Anna Lundeberg med uppdrag från svenska innebandyförbundet. Anna-Karin Lindskogen har även hon lång erfarenhet av idrottsskador och är sjukgymnast för damlandslaget i hockey.

Vi jobbar även med Riksidrottsförbundets 9+ screening, som är ett testbatteri för funktionell rörelseanalys

 

Vi båda jobbar sedan många år tillbaka med idrottsskador och ortopedmedicinska skador, och tillverkar även som komplement ortopediska inlägg/sulor.

 

Kostnad är för under 20 år noll. Över 20 år 200 kr patientavgift eller frikort.

 

Adress:

Utställningsgatan 2

211 20  Malmö

 

Anna Wänerhag, a.wanerhag@gmail.com, mobnr: 0705908983

 

Anna-Karin Lindskogen a-k.lindskogen@om-kliniken.com  

 

Hemsida

 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners