SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Frågor och svar

FRÅGOR OCH SVAR ÅRSKORT 2022-23

 

Hur förnyar jag mitt årskort?
Vi har skickat ut ett mejl till dig som har haft årskort under säsongen 2021-22. Där finns information om hur du kan köpa ett nytt årskort för säsongen 2022-23.

 

Vad kostar årskortet?
FBC-kortet Premium: 1499 kr
FBC-kortet SSL: 999 kr
FBC-kortet Allsvenskan: 799 kr
FBC-kortet Div.1: 399 kr
FBC-kortet H3: 299 kr


Årskortet SSL/Allsvenskan ger dig entré till både damernas och herrarnas hemmamatcher vid spel samma dag säsongen 2022-23.

Kan jag månadsbetala som ett abonnemang?
Kontakta kansliet för mer info.

 

Hur får jag mitt årskort?
Du hittar enkelt ditt digitala årskort i vår app, Sportadmin. Finns för både iOS och Android.

 

Årskortet som present?
Ett årskort till Malmö FBC är alltid en bra present. Den e-post som registreras kommer få ett bekräftelseköp och kvitto skickat till sig. Välj därför dina kontaktuppgifter när du genomför köpet.


Jag kan inte gå på matchen. Kan jag låna ut kortet till en kompis?

Har du inte möjlighet att gå på en hemmamatch kan du skicka din biljett till en vän eller kollega. Kontakta kansliet i tid för att få hjälp med detta.

 

Gäller årskortet på Malmö FBC:s övriga matcher? (Svenska Cupen, Skånemästerskapen och träningsmatcher)
Ja! Som årskortsinnehavare har man fri entré till våra träningsmatcher och hemmamatcher i Svenska Cupen och Skånemästerskapen (gäller ej en eventuell cupfinal).

 

Har du några andra frågor? Mejla info@malmofbc.se så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

 

Om jag vill köpa årskort till endast ett av Malmö FBC:s lag, kan jag välja det?
Malmö FBC är en gemensam klubb och under 2022-23 kommer årskortet att erbjudas för antingen alla matcher (premium) eller för respektive serie.

 

Var spelas matcherna?
Malmö FBCs Dam och Herr A spelar i regel alla hemmamatcher i Baltiska Hallen, medan damerna Div. 1 och herrar Div.3 vanligtvis spelar hemmamatcher i Stadions Sporthall. Det kan under säsongens gång även förekomma spel i Kirsebergs sporthall. Det är ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad kring spelschemat och spelplatser för att inte missa viktig information.

 

 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners