Information Covid-19
Vi är mitt uppe i en pandemi och det är viktigt vi alla hjälps åt att hålla smittspridningen på ett kontrollerat sätt.
Hjälps åt att håll avstånd!

Symptom:

Hosta

Feber

Andningsbesvär

Snuva

Nästäppa

Halsont

Huvudvärk

Illamående

Muskel- och ledvärk

Inget luktsinne

Stanna hemma om du känner minsta symptom

eller på annat inte känner dig helt frisk.

● Vistas i arenan så kort tid som möjligt och byt gärna om

och duscha hemma.

● Tvätta och sprita händerna ofta.

● Undvik fysisk kontakt som inte är en nödvändig del av spelet.

● Drick inte ur andras vattenflaskor.

● Använd inte andra spelares utrustning.

● Undvik kollektivtrafik om möjligt.

Föräldrar som skjutsar till träning får gärna göra annat under tiden (promenera, åka och handla etc). Inne i hallen håller vi socialt avstånd till andra föräldrar, ledare och spelare.

Våra matchhallar:

Baltiska Hallen - Max 50 st sittande i publiken. Handsprit finns. Finns avståndsmarkeringar i golv och framför kiosk finns plexiglas.

Kirsebergs Sporthall - Max 50 st sittande i publiken, markeringar var man får sitta. Finns avståndsmarkeringar i golv och framför kiosk finns plexiglas.

Toftanäs Sporthall - Max 35 st sittande i publiken, markeringar var man får sitta. Finns avståndsmarkeringar i golv och framför kiosk finns nedfällbar lucka.

I alla våra hallar gäller 1 meters avstånd mellan sällskap. Är ni i samma sällskap går det bra att sitta ihop och bryta våra markeringar, men mellan olika sällskap ska det alltså vara bra avstånd.

Vår styrelse har beslutat att avsätta 10 platser till bortalaget vid varje, dessa ska gå till chaufförer som kör spelarna till och från matchen. Resterande platser upp till maxantalet går till föreningens lag som spelar.

Vid ingången till varje respektive hall finns en lista att fylla i med namn och mobilnummer och- eller mailadress.

Detta för att säkerställa smittspårning om detta skulle bli aktuellt.

Vi vill självklart ni ska känna er trygga när ni går på match hos Malmö FBC!

Stort tack för hjälpen!