SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

ELLEN RASMUSSEN

Forwarden Ellen Rasmussen har spelat i föreningen sedan den bildades 2007. Hon är SSL-lagets kapten och har tagit emot pris som Årets spelare och Årets forward. På meritlistan finns 55 A-landskamper, 15 U19 landskamper, 3 VM-guld och 5 junior SM-guld. Dagligen arbetar Ellen som innebandyinstruktör på Malmö Floorball Academy. 

YAMOU NJAI

Backen Yamou Njai flyttade ner till Malmö våren 2018 och är inne på sin fjärde säsong med SSL-laget. Yamou är utbildad grundskolelärare och arbetar dagligen på Malmö Floorball Academy som innebandyinstruktör. Dessutom så är Yamou verksam inom föreningens olika CSR-projekt. 

TILTU SILTANEN

Målvakten Tiltu Siltanen anslöt till SSL-laget den här säsongen från finska SB-Pro. I bagaget har den erfarna 31-åringen med sig 3 guld i finska högstaligan, 1 VM-silver, 1 VM-brons, samt representerat det finska landslaget i 38 landskamper. Tiltus styrkor som målvakt är framförallt hennes kvickhet och snabba reflexer. Tiltu arbetar som målvaktsinstruktör på Malmö Floorball Academy. 

MARTIN KOSÁREK

Martin Kosárek har viart SSL-lagets assisterande tränare. Han flyttade från Tjeckien till Malmö för 2,5 år sedan. Martin har dessutom varit verksam i föreningens flera olika projekt, bland annat innebandyskolan. Martins innebandykompetens sitter främst i de taktiska och analytiska delarna av spelet.

MIKAEL JEPPSSON

Mikael Jeppsson har vairt SSL-lagets huvudtränare över åtta säsonger i klubbens damlag. På meritlistan har han 2 VM-guld med det svenska U19 damlandslaget, Årets tränare i SSL 19/20 och 5 junior SM-guld med Malmö FBC. 

 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners