http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Vårt populära campkoncept ”Malmö Floorball camp” är tillbaka på SOMMARLOVET och nu tar vi det till nästa nivå! Hela fyra fullspäckade dagar fyllda med innebandy där fokus ligger på ett grymt upplägg under ledning av erfarna och meriterade ledare. Då vi har lite att förhålla oss till så finns det endast ett begränsat antal platser, så vänta inte med din anmälan!  

 

Den 14 - 17 juni (sommarlovet vecka 24) arrangerar vi MALMÖ FLOORBALL CAMP. 

Fyra fullspäckade dagar med utvecklande och roligt träningsupplägg. Ledare är såklart spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag samt instruktörer från Malmö Floorball Academy.  

 

ÅLDER, ANTAL, DAGAR & TIDER 

Lägret riktar sig till pojkar och flickor födda 2006 – 2011. Pga Covid-19 har vi valt att dela upp lägret åldersgrupper/kön och maximalt 20 deltagare per grupp. 

 

Dagarna börjar 09.00 och är slut 16.00.   Detaljerat schema skickas ut i samband med kallelsen.

 

DETTA INGÅR

  • 3 x träningspass om dagen med välmeriterade tränare 
  • Tävlingar med schyssta priser från InnebandyEsset & Unihoc 
  • 1 cool camp T-shirt  
  • Roliga aktiviteter 
  • Lunch alla dagarna 
  • Återhämtningsmål

 

TRÄNINGSINNEHÅLL & TRÄNARE

På Malmö Floorball Camp lägger vi största tonvikt på att det ska vara ett lärorikt och utvecklande träningsinnehåll som utgår ifrån deltagarna. Dagarna kommer att fokusera på teknik, fart och spelförståelse. Målvakter kommer att ”drillas” extra av målvaktsansvarig.     

Träningsgrupperna kommer att delas in utifrån nivå/ålder! Ansvarig för planering och även tränare på campen är Ellen Rasmusson, Yamou Njai, Tiltu Siltanen, Martin Kosarek och Mikael Jeppsson. Läs mer om våra tränare på hemsidan!

 

PRIS & ANMÄLAN 

Hela veckan för endast 995 kr!! Anmäl dig här: 

ANMÄLAN

 

PLATS 

Kirsebergs Sporthall 

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG

Söndagen den 6:e juni 

 

KALLELSE 

Skickas ut via mail måndagen den 7:e juni 

 

COVID-19

Vi följer såklart alla regler och rekommendationer från FHM. Ett utförligt protokoll kommer att skickas ut i samband med kallelsen och ni kan även läsa mer på hemsidan

 

Om lägret måste ställas in pga restriktioner betalas hela avgiften tillbaka!

 

 
Event
stötta oss
Spelar i
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN