SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

INSTÄLLD PÅSKCAMP

Tyvärr måste vi ställa in ytterligare en camp pga Covid-19. Komunen öppnar inte upp hallarna för campverksamhet och de har även ställt in sitn egen lovverksamhet "Kul i Malmlö". Ni som har anmält er och betalt avgiften får såklart full återbetalning via Billmate. Kontakta kansliet på info@malmofbc.se om ni har några frågor & funderingar. Nu hoppas vi på att det snart kan återgå till det normala och att sommarens camp kan genomföras (14 - 18 juni). 

 

Ta hand om er!

Vårt populära campkoncept ”Malmö Floorball camp” är tillbaka på PÅSKLOVET! Två fullspäckade dagar fyllda med innebandy där fokus ligger på ett grymt upplägg under ledig av erfarna och meriterade ledare. Då vi har lite att förhålla oss till så finns det endast ett begränsat antal platser, så vänta inte med din anmälan!  

 

Den 29/3 - 1/4 (Påsklovet vecka 13) arrangerar vi MALMÖ FLOORBALL CAMP. 

Två fullspäckade dagar med utvecklande och roligt träningsupplägg. Ledare är såklart spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag samt instruktörer från Malmö Floorball Academy.  

 

ÅLDER, ANTAL, DAGAR & TIDER 

Lägret riktar sig till pojkar och flickor födda 2007 – 2012. Pga Covid-19 har vi valt att dela upp lägret åldersgrupper/kön och maximalt 16 deltagare per grupp. 

 

  • 29/3 - 30/3 = Pojkar födda 2007 - 2008 (2 grupper)
  • 29/3 - 30/3 = Pojkar födda 2009 - 2010 ( 2 grupper)
  • 31/3 - 1/4 = Flickor födda 2007 - 2012 (2 grupper)
  • 31/3 - 1/4 = Pojkar födda 2011 - 2012 (2 grupper)

Dagen börjar 09.00 och är slut 16.00.   Detaljerat schema skickas ut i samband med kallelsen. Om du bara kan/vill medverka på en av dagarna är det ok, men meddela detta innan campen.   

 

DETTA INGÅR

  •  3 x träningspass om dagen med välmeriterade tränare 
  • Tävlingar med schyssta priser från InnebandyEsset & Unihoc 
  • 1 cool camp T-shirt  
  • Återhämtningsmål

 

TRÄNINGSINNEHÅLL & TRÄNARE

På Malmö Floorball Camp lägger vi största tonvikt på att det ska vara ett lärorikt och utvecklande träningsinnehåll som utgår ifrån deltagarna. Dagarna kommer att fokusera på teknik, fart och spelförståelse. Målvakter kommer att ”drillas” extra av målvaktsansvarig.     

Träningsgrupperna kommer att delas in utifrån nivå/ålder! Ansvarig för planering och även tränare på campen är Ellen Rasmusson, Yamou Njai, Tiltu Siltanen, Martin Kosarek och Mikael Jeppsson. Läs mer om våra tränare på hemsidan!

 

ANMÄLAN

 

PLATS 

Kirsebergs Sporthall & Toftanäs Sporthall 

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG

Onsdagen den 24 mars 

 

KALLELSE 

Skickas ut via mail fredagen den 26 mars 

 

COVID-19

Vi följer såklart alla regler och rekommendationer från FHM. Ett utförligt protokoll kommer att skickas ut i samband med kallelsen och ni kan även läsa mer på hemsidan

 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners