Pojkar 06

Nytt företag stöttar vårt projekt, knowit!
Stort tack till knowit som stöttar oss rejält!
Efter helgens starka upphämtning kommer nu denna veckas första glada nyhet!

Jonas Svensson, regionchef på knowit, www.knowit.se - ger oss följande härliga information!

- Det känns bra att vara en del i att hjälpa barn till ett bättre liv samtidigt som vi sponsrar ett härligt gäng ungdomar från Malmö FBC.
Vi skänker 50kr per mål och hoppas ni når dom 200 utlovade målen under säsongen :-)

Vi riktar såklart ett stort tack till knowit och Jonas!

Vill du och ditt företag stötta oss eller känner du någon som skulle vilja stötta oss, bara hör av dig till Marcus på marcus@welthers.com
Nästa företag att ansluta, Colibrigruppen!
Colibrigruppen stöttar kampen mot barndiabetes. Stort tack!
Nästa företag att ansluta till vårt projekt för Barndiabetesfonden är Colibrigruppen. Colibrigruppen skapar innehåll och film för digitala kanaler.

Stefan Nilsson, VD, säger.

- Det känns verkligen bra att ge det här stödet till laget men framförallt för kampen mot barndiabetes. Vi stöttar med 10 kronor per mål samt en tackfilm till våren som kan användas på hemsida och sociala medier.

Mer information om Colibrigruppen hittar du på www.colibrigruppen.se

Första företaget klart!
Ansell, första företag att stötta vårt projekt med Barndiabetesfonden!
Det är med stor glädje vi nu kan berätta att Ansell, www.ansell.com, via Martin Sjöström och hans chef Paul Bryce låter hälsa att de stöttar med 30 kronor per mål!

Paul Bryce säger "I would be happy for ABP / Ansell to support such a worth cause"

Status för vårt projekt just nu är att varje mål kommer ge laget 49.50 kronor och Barndiabetesfonden 59.50.

Har vi fler familjer och företag där ute som vi stötta vårt arbete med att samla in pengar till Barndiabetesfonden? Bara hör av dig till Marcus på marcus@welthers.com
Insamlingen är igång!
P07/08 stöttar vårt projekt!
Vi har kommit igång med insamlingen!

Först ut att stötta vårt insamling till Barndiabetesfonden är:
Fam. Bernthsson, Fam Josefin Kjellbom, Fam Bergman, Fam Walles, Fam Lundh Welther, Fam Jeppsson, PH Rasmussen, Fam Lindh och Fam Wald.
Det innebär att varje mål i seriespelet just nu är värt 30kr (15 till laget och 15 till Barndiabetesfonden)

Utöver detta har P07/08 laget hört av sig och stöttar med 10 kronor per mål - har tog vi beslut på att andra lag som stöttar såhär, där går pengarna direkt till Barndiabetesfonden!

Så just nu är varje mål i serien värt 15 kronor till laget och 25 kronor till Barndiabetesfonden!
Barndiabetesfonden!
Nu har startskottet gått för vår insats att där vi ska samla in pengar till Barndiabetesfonden!
Hela vår tanke och upplägg förklaras bäst via denna artikel i Lokaltidningen!

Vill du stötta oss och Barndiabetesfonden, maila till Marcus på marcus@welthers.com