FBC-kortet 18-19

En minst sagt spännande innebandysäsong väntar runt hörnet. Våra damer har på tre säsonger i SSL lyckats etablera sig som ett slutspelslag och ställer nu in siktet mot att ta nästa kliv uppåt i tabellen. Herrarna lyckades hålla sig kvar i Allsvenskan och börjar nu sin kamp för att etablera sig på allvar i serien och kunna börja blicka uppåt mot topp 4-lagen. Detta i en Allsvenska som ser ut att bli den tuffaste på mycket länge med många namnkunniga lag som siktar mot SSL! Till detta har vi även vårt Dam U i div 1 som tillhör topplagen i sin serie och där våra framtida A-lagsspelare formas och utvecklas.

Nu kan du beställa ditt säsongskort som vi valt att kombinera med ett stödmedlemskap (FBC-kortet)! I FBC-kortet ingår entré till alla våra A- och U-lagsmatcher kommande säsong, (ej ev. kval eller slutspel.) Det ingår dock möjlighet till förtur vid försäljning. Totalt ger FBC-kortet dig tillgång till att se 34 (!) innebandymatcher under året dvs. till en kostnad av 15 kr per match. Dessutom får du tillgång till heta erbjudanden från våra samarbetspartners.

Priset för FBC-kortet är 500 kr som inte är annat än osannolikt lågt! Vi vågar påstå att det är innebandysveriges mest prisvärda säsongskort!

Det finns två sätt att köpa ditt FBC-kort:

1. Boka: Det snabbaste sättet att införskaffa FBC-kortet är att boka det via vår bokningssida som du finner här! Boka och betala direkt så får du kortet direkt i din app. Perfekt att göra samtidigt som du går till hallen och kommit på att du har glömt beställa kortet!

2. Köpa på plats: Det går bra att köpa ditt FBC-kort på plats i Baltiska Hallen i samband med någon av våra hemmamatcher. Vi tar emot betalning med kort, swish eller kontant. Du får ditt FBC-kort direkt i handen som sedan gäller för samtliga ordinarie seriematcher matcher under säsongen.

Vi frågor kontakta kansliet.

info@malmofbc.se