SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

MALMÖ FLOORBALL CAMP PÅ HÖSTLOVET
2020-10-01 08:52

Den 26 - 27 oktober (Höstlovet vecka 44) arrangerar vi MALMÖ FLOORBALL CAMP. 

Två fullspäckade dagar med utvecklande och roligt träningsupplägg. Ledare är såklart spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag samt instruktörer från Malmö Floorball Academy.  

Ålder & antal  

Lägret riktar sig till pojkar och flickor födda 2007 – 2012. Vi tar emot max 40 x deltagare. 

 

Detta ingår 

•    3 x träningspass om dagen 

•    Tävlingar med schyssta priser från InnebandyEsset & Unihoc 

•    1 cool camp T-shirt  

•    Återhämtningsmål

•    Fribiljetter till Malmö FBCs elitmatcher (förutsatt att regeringen höjer publikgränsen)  

 

Träningsinnehåll & tränare  

På Malmö Floorball Camp lägger vi största tonvikt på att det ska vara ett lärorikt och utvecklande träningsinnehåll som utgår ifrån deltagarna. Dagarna kommer att fokusera på teknik, fart och spelförståelse. Målvakter kommer att ”drillas” extra av målvaktsansvarig.     

Träningsgrupperna kommer att delas in utifrån nivå/ålder! Ansvarig för planering och även tränare på campen är Ellen Rasmussen, Yamou Njai, Tiltu Siltanen, Martin Kosarek och Mikael Jeppsson. Läs mer om våra tränare på hemsidan!

 

Dagar & tider 

Dagarna skräddarsys utifrån antalet deltagare och nivå. Tidigast start på dagen är 09.00 och vi slutar senast 16.00.   Detaljerat schema skickas ut i samband med kallelsen. Om du bara kan/vill medverka på en av dagarna är det ok, men meddela detta innan campen.   


ANMÄLAN 

 

Plats 

Kirsebergs Sporthall

 

Sista anmälningsdag

Onsdagen den 21 oktober.

 

Kallelse 

Skickas ut via mail fredagen den 23 oktober

 

COVID-19

Vi följer såklart alla regler och rekommendationer från FHM. Ett utförligt protokoll kommer att skickas ut i samband med kallelsen och ni kan även läsa mer på hemsidan.  


Nyhetsarkiv
Inställd påskcamp 2021-03-22 11:27
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners