SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anmälan är öppen
2024-05-11 13:00

Fokus för Malmö Floorball Cup är lag som är på blå nivå som ligger på nivå B och C. Perfekt tillfälle att starta igång en ny säsong med lagkompisarna. Denna cupen är perfekt att komma igång med blå nivå! Anmälan är öppen till försäsongscupen på blå nivå, Malmö Floorball Cup!

Välkommen till innebandycupen för 10åringar-isch 2024!

 

Med sommaren runt hörnet och en välbehövlig paus i antågande, är det lätt att glida in i semesterkänslan. Men som alla engagerade innebandylag vet, är det aldrig för tidigt att börja planera för nästa säsong. Det är därför vi påminner er om den perfekta starten på säsongen – Malmö Floorball Cup 2024!

 

Förbered er för en underbar start med laget inför säsongen 24-25 där Malmö Floorball Cup erbjuder en idealisk plattform för att få igång lagmaskineriet efter sommaruppehållet. Med flera planer i de toppmoderna faciliteterna Baltiska Hallen och Stadion Sporthall på Stadionområdet i Malmö, är detta eventet där era spelare kan vässa sina färdigheter, stärka lagandan och kickstarta säsongen på bästa möjliga sätt.

 

Varför Malmö Floorball Cup?

 

Tävling på blå nivå: Med deltagande lag från Skåne är matcherna spännande och nyttiga för spelarutvecklingen.

 

Garanterade matcher: Varje lag spelar minst 5 matcher, vilket ger alla spelare värdefull speltid och erfarenhet inför säsongen.

 

Perfekta förberedelser: Vad kan vara bättre än riktiga matcher för att testa lagets form och taktik inför seriestarten?

 

Format: Alla matcher spelas i två halvlekar om 10 minuter vardera.

 

Utmärkelser: Lagen belönas med både medaljer och en t-shirt.

 

Anmälan och viktiga datum: Turneringen spelas under en helg i september (14-15 september 2024).

 

Med kategorier för olika nivåer, finns det möjligheter för alla era ungdomslag att delta.

 

Vi ser fram emot att se er i September, redo att ta utmaningarna av den nya säsongen med storm! Trevlig sommar och ladda upp för en spännande höst!


Nyhetsarkiv
Anmälan är öppen2024-05-11 13:00
Tack för detta året!2023-10-02 19:33
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners