SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

NU STARTAR VI UPP EN NY INNEBANDYSKOLA
2022-02-24 09:00

ÄNTLIGEN! För att möta upp det ökade intresset för att börja spela innebandy är vi idag väldigt glada och stolta över att vi slår upp portarna till en ny Innebandyskola. I den nybyggda Stadions Sporthall kommer vi kunna ta emot ännu fler barn som är nyfikna på innebandy varje onsdag med start den 2:a mars. Hallen ligger centralt beläget i Malmö nämligen Stadionområdet där vi idag har en bred verksamhet för både barn/ungdomslag och hela vår elitverksamhet.   

 

Hjälp oss sprida!

På vår innebandyskola går vi igenom innebandyns tekniska grunder i syfte att förbereda övergången till en ordinarie träningsgrupp. Vi rekommenderar Innebandyskolan till alla nybörjare!

 

Innebandyskolan på Stadionområdet pågår varje onsdag, så registrerar er och testa innebandy redan idag.

 

ANMÄL DIG HÄR!

 

Avgift för att vara med i innebandyskolan är 400 kr/år och då ingår medlemsavgift och försäkring. Väljer ni sen att fortsätta i ordinarie åldersgrupp så tillkommer en aktivitetsavgift. 

 

Har ni frågor angående Innebandyskolan så tveka inte att höra av er. 

 

Välkomna!

 

Jakob Wikenstål

Tf. Klubbchef

jakob.wikenstal@malmofbc.se

 
stötta oss
Spelar i
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN