Uppstart till Herrar +65, förhoppningsvis start till hösten 2021
2021-04-19 13:30

Vi har fått ett initiativ från en inflyttad Linköpingsbo sedan några år, Håkan Nordlund som tillsammans med Malmö FBC vill starta upp verksamhet för Herrar + 65.

Vi i Malmö FBC ser möjligheter med allt och att kunna vara med en som part i detta ser vi mycket positivt på.

Tänkt upplägg:

Träning 1 dag/veckan på dagtid i Kirseberg Sporthall (kan på sikt komplettras med en kväll i veckan).

Vi startar med uppvärmning/rörlighet och avslutar med spel.

Vi tänker oss använda konceptet "Floorball Fitness" som varit och är ett mycket positivt inslag i andra distrikt/föreningar.

Det ska vara roligt och alla ska kunna vara med.

Vi tänker oss att kombinera med sociala aktiviteter, tex att efter träning, gå och ta en fika eller äta lunch tillsammans, men det är så klart frivilligt.

Är du inte själv +65 kanske det finns någon pappa, farfar eller morfar i den åldern som skulle varit intresserade. Hjälp oss gärna sprida budskapet!

Maila din intresseanmälan till info@malmofbc.se (denna intresseanmälan är inte bindande).

Vi behöver följande uppgifter:

Mobilnummer

Mailadress

Vid frågor eller funderingar, välkomna att höra av er på vår mail, info@malmofbc.se

Ps På sikt finns även möjligheten att även starta upp en grupp för Damer +65 (om intresset finns).