SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

MÅLVAKTSCAMP
2021-02-09 20:48
Sportlovet vecka 8 arrangerar vi på fredagen (26/2) en heldag med specialträning för alla målvakter på Grön, Blå och Röd nivå. Huvudinstruktör för dagen är Tiltu Siltanen. 

När:               26:e februari 

Var:               Kirsebergs Sporthall 

Tid:                09.00 – 15.00        

             

Tiltu Siltanen

Tiltu är en av damlagets nyförvärv inför säsongen och kommer närmst från Finland och mästarlaget SB Pro. Tiltu representerar även det finska landslaget. Till vardags jobbar Tiltu b la på Malmö Floorball Academy där hon är specialinriktad på målvaktsträning.  

 

Träning 

Dagen fokuserar på allt ifrån reflexer, positionering, förflyttningar, utkast med mera. Upplägget är anpassningsbart utifrån alla målvakter oavsett nivå och erfarenhet. 


DETTA INGÅR

•    3 x träningspass 

•    Tävlingar med schyssta priser från InnebandyEsset & Unihoc 

•    Återhämtningsmål


ANMÄLAN 

Det kostar 300 kr (+ adm avg) att anmäla sig till heldagen och du anmäler dig här!


MEN! Om du deltar på någon av våra andra camper samma vecka så är det kostnadsfritt att anmäla sig. Då behöver du bara skicka ett mail till info@malmofbc.se


PLATS 

Kirsebergs Sporthall 

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG

Onsdagen den 17:e februari 


KALLELSE 

Skickas ut via mail fredagen den 19:e februari 

 

COVID-19

Vi följer såklart alla regler och rekommendationer från FHM. Ett utförligt protokoll kommer att skickas ut i samband med kallelsen och ni kan även läsa mer på hemsidan

 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners