SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Innebandyskolan - Kirseberg

SÄSONGSPREMIÄR FÖR INNEBANDYSKOLAN
2020-08-16 11:23

Tisdagen den 18:e augusti startar vi upp vår populära ”Innebandyskola” igen! På vår innebandyskola tränar vi på innebandys tekniska grunder och alla nybörjare 5 – 12 år (f 2015 – 2008) är välkomna!

Syftet med Innebandyskolan är att lära ut innebandys tekniska grunder för alla nybörjare. När barnet känner sig trygg i klubba/boll-hantering efter ett par gånger så hjälper vi till att slussa vidare till en av våra befintliga träningsgrupper (lag) som passar ålders- och utvecklingsmässigt. Ansvarig för Innebandyskolan är Martin Kosarek som har mångårig erfarenhet som tränare. 

 

Ingen föranmälan krävs, innebandyklubba- och skyddsglasögon lånar ni på plats! Medtag skor, kläder för inomhusbruk och vattenflaska. 

 

För mer information maila till martin.kosarek@malmofbc.se alt info@malmofbc.se eller gör en intresseanmälan via denna länk!


”Att tidigt får en teknisk grund att stå på har visat sig väldigt positivt för alla nybörjare. En ny sport är alltid lite svår till en början men kommer man bara över den första ”puckeln” är det hur enkelt som helst sen, det viktigast är starten. Det är betydligt fler som börjar hos oss sedan de först har börjat i Innebandyskolan då de känner sig trygga med klubba- och boll när de kommer ut till våra ordinarie lag, som ju ibland har hållit igång ett tag”. Vår Innebandyskola har därför varit väldigt uppskattad av alla nybörjare. Det bästa är att det också är möjligt för den som vill att fortsätta kombinera träningen på Innebandyskolan med den ordinarie lagträningen.” säger Klubbchef Mikael Jeppsson   


Kostnaden för att vara med i Innebandyskolan är 400 kr och då ingår medlemsavgift och försäkring. När barnet fortsätter i ett av våra ordinarie lag dras avgiften av från den avgiften. 

 

Malmö FBC mot COVID-19

Vi måste alla hjälpas åt att minska smittspridningen av COVID-19. Vi ber er alla därför att läsa igenom och följa nedan information/regler. 


För dig som deltagare 

  • Stanna hemma om du känner minsta symtom eller på̊ annat sätt inte känner dig helt frisk.
  • Vistas i arenan så kort tid som möjligt och byt gärna om hemma.
  • Tvätta och sprita händerna ofta. 
  • Undvik fysisk kontakt som inte är en nödvändig del av spelet. 
  • Drick inte ur andras vattenflaskor. 
  • Använd inte andra spelares utrustning. 


För dig som förälder 

Efter att du har lämnat ditt barn passa gärna på att njuta av det fina vädret utomhus! 

Vid träning i våra stora sporthallar (Kirsebergs Sporthall, Toftanäs Sporthall och Videdals Sporthall) är det endast tillåtet att vistas i hallen förutsatt att man:

  • Inte har några symptom 
  •  Håller god socialt avstånd till andra föräldrar, ledare och spelare 

Våra ledare har dock rätt att helt bestämma att hallen ska hållas stängd för föräldrar att vistas i under träningen. I de fallen kommer ledaren ta emot och lämna barnen i entrén. Vidare gäller kravet att maximalt 50 personer (inkl spelare och ledare) får vistas i hallen samtidigt.     

 

Vid träning i våra mindre idrottshallar (Riseberga Gymnastiksal och Slottsstadens Sporthall) kan vi tyvärr inte tillåta föräldrar. Detta pga att hallen bedöms så pass liten att socialt avstånd inte är möjligt att efterfölja. Våra ledare kommer ta emot och lämna barnen i entrén.   


Tänk på!

  • Att undvika trängsel när ni hämtar/lämnar ert barn


Information etc kommer att uppdateras löpande. 


Vi ber alla vänligast att respektera våra regler, tack på förhand!


/Styrelsen för Malmö FBC 


Nyhetsarkiv
Vi har paus till 8/32022-02-21 09:45
Jullov2018-12-17 09:41
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners