SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

MALMÖ FLOORBALL CAMP PÅ PÅSKLOVET
2022-02-24 15:33

Trots att vi precis har avslutat en camp så vill vi redan nu uppmärksamm er om att vi kör vår populära MALMÖ FLOORBALL CAMP på påsklovet den 11 - 12 april. Upplägget är densamma, dvs två  fullspäckade heldagar med utvecklande och roligt träningsupplägg. Ledare är såklart spelare/ledare från Malmö FBCs elitlag samt instruktörer från Malmö Floorball Academy.  

Ålder & antal  

Lägret riktar sig till pojkar och flickor födda 2008 – 2013. Vi tar emot max 40 x deltagare. Vänta inte med din anmälan, lägret som arrangeras på sportlovet blev fulltecknat långt innan sista anmälaningsdag.  

 

Detta ingår 

  • 3 x träningspass om dagen 
  • Tävlingar med schyssta priser från InnebandyEsset & Unihoc 
  • 1 cool camp T-shirt  
  • Återhämtningsmål

Träningsinnehåll & tränare  

På Malmö Floorball Camp lägger vi största tonvikt på att det ska vara ett lärorikt och utvecklande träningsinnehåll som utgår ifrån deltagarna. Dagarna kommer att fokusera på teknik, fart och spelförståelse. Målvakter kommer att ”drillas” extra av målvaktsansvarig.     

Träningsgrupperna kommer att delas in utifrån nivå/ålder och kön!

Ansvarig för planering och även tränare på campen är b la Ellen Rasmussen, Tiltu Siltanen, Denisa Kotzurová och Yamou Njai. Läs mer om våra tränare här!

 

Dagar & tider 

Dagarna skräddarsys utifrån antalet deltagare och nivå. Tidigast start på dagen är 09.00 och vi slutar senast 16.00. Detaljerat schema skickas ut i samband med kallelsen. Om du bara kan/vill medverka på en av dagarna är det ok, men meddela detta innan campen.   

 

Kostnad

  • 500 kr + administrativa kostnader

Plats 

Kirsebergs Sporthall

 

Sista anmälningsdag

Torsdagen den 7 april 

 

ANMÄLAN!

 

Kallelse 

Skickas ut via mail fredagen den 8 april 

 

OBS – SPECIALCAMPER x 2

Onsdagen den 13: april kommer vi att arrangera inte mindre än två "specialcamper" för er som vill vässa lite extra på era tekniska kvalitéer. Information och anmälan till densamma kommer upp här på hemsidan inom kort... 

 


Nyhetsarkiv
Inställd påskcamp 2021-03-22 11:27
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners