http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
2007 KLUBBEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FBC

Malmö FBCs Företagscup
2018-04-26 14:31
Malmö FBCs årliga företagscup gick av stapeln den 24 mars tidigare i år i Baltiska Träningshallen. Det blev en fartfylld show med många härliga och intensiva matcher. I årets upplaga av cupen deltog DanskeBank, Knowit, Willys, Malmö Bilcentrum, InterEducation och Innebandyesset.
Mattelärare, Säljare, IT nissar, Mathandlare, Pengaräknare och Materialare. Det var en salig blandning av människor på Baltiska Träningshallen den 24 mars som kämpade om den prestigefyllda och åtråvärda pokalen i Malmö FBCs företagscup. Det blev en fartfylld show med massa härlig innebandy som bjöd på det mesta: tuffa kamper, hög intensitet och stor vilja. Matcherna var många och lagen fick verkligen slita för att nå hela vägen till finalen. Många var det som undra om någon kunde rubba storfavoriten Innebandyesset under ledning av innebandyfantasten Martin "Monza" Månsson. 

Men trots sina överlägset snyggaste tröjor så kunde inte mattelärarna från InterEducation i de klassiska blåa Backalirartröjorna ta sig till finalen. Där stod istället storfavoriten Innebandyesset och Malmö Bilcentrum. Finalen blev en tuff batalj men tillslut så kunde monterbygget under "Monza" med SSL rutinerade Patricia Olsson och Christoffer Andersson ta hem pokalen och med tanke på den laget som "Monza" kom med så var det knappast någon förvåning över det. Malmö FBC gratulerar Innebandyesset som nu får behålla titeln i ett helt år innan det är dags igen. Frågan som alla ställer sig när är:

Vem kan utmana Innebandyesset om titeln nästa år? Blir det ert företag? 

Varmt välkomna då och så hoppas vi att få se alla årets deltagare återvända även nästa år!
 
Event
stötta oss
Spelar i
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN