Malmö FBC

Kassaskåpssäker seger i MFBC FC
2018-03-09 09:00
Ett lag som definitivt har köpkraft på transfermarknaden är Danske Bank och de seglar självklart upp som en av förhandsfavoriterna i Malmö FBCs Företagscup. Danske Bank kommer förutom favorittrycket spela i turneringens snyggaste matchtröjor!

Välkomna och lycka till!
En nordisk bank

Danske Bank är en stor nordisk bank med starka lokala rötter och med verksamhet i 16 länder över hela världen. Vi är en modern bank för människor och företag och vi har djup ekonomisk kompetens och ledande, innovativa lösningar.

I dag servar vi privatkunder, företag och institutionella organisationer. Utöver traditionella banktjänster erbjuder vi också försäkring och pension, bolånekredit, förmögenhetsförvaltning, fastighetsfinansiering och leasingtjänster.