SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

10% PÅ MATNOTAN HOS PADDY´S
2021-10-25 11:35

Vi är glada och stolta för att kunna hälsa Paddy´s Restaurang & Pub varmt välkomna till fbcfamiljen! Utöver en grym medlemsrabatt för alla medlemmar på Paddy´s restaurang & Pub på Kalendergatan kommer vi tillsammans att höja upplevelsen av att se våra matcher i SSL och Allsvenskan.   

Utöver det självklara målet att vinna matcher i SSL och Allsvenskan så är ett prioriterade mål att knyta till oss fler partners samt fylla arenan med fler åskådare. Våra spelares uppgift är givetvis att spela med magenta hjärtat och bjuda på rolig innebandy för våra fans. Men för att locka fler och även höja upplevelsen runt om kring matchen för våra besökare krävs mer och för detta har vi funnit en perfekt partner, Paddy´s Restaurang & Pub.   

 

För Paddy´s är inte bara en gemytlig restaurang & pub i centrala Malmö (ett stenkast från Stora torget) med ett brett utbud av mat, dryck, vin & ginbar och dessutom livemusik varje fredag/lördag. Paddy´s är även experter på olika provningar i alla dess former. De erbjuder såväl öppna provningar eller så kan man boka privat.

 

Tillsammans med Paddy´s kommer vi att kunna bjuda in er till olika provningar i samband med våra matcher. Vad sägs om att se en match, botanisera i olika dryckers värld under ledning av riktiga experter och sen avsluta dagen med trevlig middag, vilken fullträff!

 

Save the date!

Söndag, 12/12 – 2021 spelar våra elitlag i Baltiska hallen mot Warberg IC. Vi kommer då att bjuda in alla våra partners till ett event tillsammans med Paddy´s i samband med matcherna.

 

Stående erbjudande

ALLA medlemmar för Malmö FBC erhåller 10 % rabatt på mat hos Paddys vid uppvisat medlemskort (obs: gäller ej alkohol).

 

Rabatten hittar ni i medlemsappen under:  Medlemskort -> Erbjudande  

 

Varmt välkomna hälsar vi Paddys!


Nyhetsarkiv
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners