SAMARBETE MED SNEAKERS CORNER
2019-12-21 12:08

Malmö FBC har ett nytt samarbete med butiken Sneakers Corner som ligger på Sa Förstadsgatan 38 i Malmö. Samarbetet innebär bland annat att alla medlemmar i Malmö FBC har grymma 20 % rabatt på ordinarie sortiment. Är du inte medlem! Misströsta ej, i dagens matchprogram finns en rabattkupong på 20 %. Dessutom har ni chansen att vinna ett par splitternya sneakers om ni prickar rätt i tävlingen ”Däcket”.

Sneakers i coola och snygga modeller hittar du hos Sneakers Corner till bra priser. Sneakers Corner är stället för dig som gillar sneakers & streetwear från kända varumärken.

Måndag-fredag 12-18

Lördag 10-17

Söndag 12-16

20 % medlemsrabatt i butiken

Alla medlemmar i Malmö FBC erhåller 20 % rabatt på ordinarie sortiment i butiken.

Erbjudandet finns upplagt i vår medlemsapp via Sportadmin och måste uppvisas för att erhålla rabatten.

Logga in i appen -> välj medlemskort i den vänstra menyn -> se Erbjudanden

Sneakers Corner ligger på Sa Förstadsgatan 38

Tills dessa att ni besöker butiken kan ni alltid kika in på Sneakers Corner hemsida och sociala medier:

Hemsida

Eller sök på: sneakerscornermalmo

* Tävlingen ”Däcket” genomförs i den 2:a periodpausen i matchen mot topplaget KAIS Mora. Matchen börjar 13.00 och dagen till ära är det fri entré! Missa inte chansen att få autografer från inte mindre än 5 svenska landslagsspelare som nyligen bärgade ett guld i VM efter matchen.

Dessutom spelar herrlaget ett hett skånederby mot Munka-Ljungby kl 16.00.

LYXMACKAN 2020-11-04 10:54