Herrar Div 3

Inför Tygelsjö med the one and only Anton Hultman
2019-02-27 16:58
Det har blivit Anton Hultmans tur att säga vad han tycker i rollen som matchens profil. Till fredagens match mot Tygelsjö är Hultman tillbaka i matchtruppen efter ett par matchers skadefrånvaro, en skada som kom till lite oturligt på träning för ett par veckor sen. In och läs om hur detta gick till, Hultmans syn på målvaktskonkurrensen och sina insatser samt vilka av lagets yngre förmågor som imponerat mest på honom, på och utanför planen.
Du är tillbaka i matchtruppen efter skadefrånvaro, berätta vad det var som hände.
-Det som hände var att min fot gav vika när vi spelade fotboll på träningen.

Det har varit tuff målvaktskonkurrens under säsongen. Du har stått fem matcher, Liam lika många och Skans fyra matcher. Hur upplever du konkurrenssituationen och dina insatser under säsongen?
-Konkurrensen har varit tuff och jag är jättenöjd med mina insatser hittills denna säsongen och hoppas kunna utvecklas ännu mer.

Vad säger du om lagets säsong som helhet? Har det blivit som du förväntade dig på förhand?
-Lagets säsong som helhet har varit bra men vi har haft det tufft vissa matcher men vi har ändå visat att vi kan om vi bara vill. Laget har verkligen uppnått mina förväntningar.

På fredag väntar match mot Tygelsjö, hur tror du den blir?
-På fredag väntar match mot ett lag som spelar hyfsat bra men jag tror på vinst.

Det är många yngre killar i laget som du fått lära känna under säsongen. Vem av de yngre killarna har imponerat mest på dig på respektive utanför planen?
-Bland dom yngre i laget som har imponerat mest på mig på planen är Ale och utanför planen har det varit Liam.

Stort tack till Hultman för svaren. Missa inte drabbningen mot Tygelsjö hemma i Kirsebergs sporthall på fredag 19.30!

H3-galan 20192019-05-24 10:21
SÄKRAT KONTRAKT!2019-04-16 22:14