http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar Div 3

Inför Stanstad med den hårt matchande Ale
2019-02-15 16:10
Inför helgens match mot Stanstad har det blivit Ale Albinssons tur att ge sitt perspektiv på läget. Ale är en ung kille som kommit långt i utvecklingen och visar upp ett väldigt moget spel för sina 16 år. Att han gärna spelar innebandymatcher behöver ingen tvivla på, Ale är redan uppe i 37 tävlingsmatcher denna säsong och som tränare får man påminna om att vila också är viktigt. Det senaste tillskottet på Ales meritlista är kvartsfinal och semifinal i Skånemästerskapen med Herr A där det i veckan blev två assistpoäng när Malmö FBC kvalificerade sig för finalen. Det var ytterligare ett kvitto på att Ale är i god form efter att ha fått brillorna i senaste H3-matchen. In och läs mer om vad Ale säger om det hårda matchandet, insatsen som gav brillorna och bröderna Elm(!)
Det blir mycket innebandy för dig den här säsongen. Du står redan noterad för 37 tävlingsmatcher i sex olika tävlingar och till det kommer träningsmatcher och cuper. Är det alltid roligt med innebandy? Vad finns det för fördelar respektive nackdelar med att spela i många olika lag?
-Ibland kan det bli lite mycket, när man känner att man inte kan egentligen orkar spela men allt som oftast är det kul. Fördelarna med att spela i många lag är att man får spela med många olika spelare på olika nivåer vilket är kul. Det är också kul att man kan spela i 02 där vi oftast vinner när man kommer från en förlust i JAS. Jag skulle säga att det finns flest fördelar men nackdelarna är ju att det kan bli lite många matcher.

Kommande vecka är det dock skollov och spelledigt i samtliga serier. Vad ska du göra då istället?
-Jag har inga planer för sportlovet så det blir nog mest en återhämtningsvecka efter mycket innebandy och mycket skola. Det lär också bli en hel del tv-spel.

Du var i god form i senaste H3-matchen och blev tilldelad brillorna. Vad var det som fungerade bra?
-Ja det var kul och jag tyckte att hela laget gjorde en riktig arbetarinsats. Jag tror inte att det var något särskilt utan mer bara att jag var pigg i benen och var sugen på att spela match. Sedan så fick jag spela med Draho och Stekarn som är lätta att spela kontringsspel med vilket gjorde det lättare.

På söndag väntar bortamatch mot Stanstad, vad känner du inför den matchen?
-Det ska bli kul att spela match och jag är väldigt taggad. Jag vet inte riktigt vad man ska förvänta sig men förra gången vi mötte de var de inte så många men det var rutinerade killar som visste vad de skulle göra. Jag tror att om vi håller högt tempo ut hela matchen så vinner vi med en eller två kassar. 

De som känner dig lite grand vet att ditt hjärta klappar lite extra för Kalmar FF, hur hade det gått om Chelsea hade gästat Guldfågeln Arena igår istället för Stadion? 
-Jag har tyvärr svårt att säga att Kalmar skulle göra en bättre match tyvärr eftersom MFF faktiskt gjorde en mycket bra match. Men det som skulle tala för Kalmar är att de har en otroligt stabil mittback i Viktor Elm som antagligen skulle vara på plats innan Giroud fick näta. Men om Viktors bror Rasmus däremot skulle spela så tror jag att att en vinst till Kalmar inte hade varit långt borta!

Tack till Ale för vassa svar. Se oss möta Stanstad på söndag 12.30 i Bråhögshallen, Staffanstorp.

Nyhetsarkiv
Årets första seger!2019-10-24 21:36
H3-galan 20192019-05-24 10:21
SÄKRAT KONTRAKT!2019-04-16 22:14
Bottennapp mot Malmhaug2019-01-29 20:10
Seriepremiären avklarad2018-10-08 12:37
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN