SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herr U - Division 3

Inför Lund med unge herr Bielsten
2018-12-13 16:01
Lukas Bielsten är en av flera killar födda 2002 som spelar kontinuerligt med H3 denna säsong. Det har blivit många matcher i höst med spel i juniorallsvenskan varje vecka plus kompletterande matcher i H3 alternativt P16. Snart väntar ett välförtjänt juluppehåll med extra vila, in och läs mer om hur Bielsten planerar att fira jul och nyår, hur han upplever de olika serierna han spelar i samt hur han själv beskriver sig som spelare. 
Denna säsongen är den första som du är tillgänglig för spel i seniorserie och det är också första året du spelar i Juniorallsvenskan. Under hösten har du blandat detta med spel i P16. Hur har det varit och hur skiljer sig de olika serierna åt?
-Det är väldigt kul att att spela mot äldre spelare för de flesta är mycket större så det blir mer utmaning. Tempot är mycket lägre i P16 än i Juniorallsvenskan. Sen har jag varit väldigt trött de flesta matcherna jag har spelat för att det är många serier och många matcher på en vecka. 

Spel i H3 har inneburit en del nya bekantskaper för dig, hur har det varit att komma med i laget som lite yngre junior?
-Jag tycker att det är kul att få chansen i H3 ibland och jag tycker att man har blivit bemött på ett bra sätt vilket har underlättat de första matcherna jag spelade. 

På plan spelar du oftast vänsterback med din rightfattning. Hur skulle du beskriva dig själv som spelare lite mer ingående?
-Jag är mer en defensiv back som gillar att säkra där bak innan jag går uppåt i banan. Jag är väl hyfsat snabb och försöker komma först i alla dueller. Jag skjuter inte så jätteofta men när jag väl gör det så går de på mål.

Imorgon fredag väntar H3-match mot IBK Lund, vad tror du om matchen? 
-IBK Lund har varit starka denna säsongen vilket kommer göra det till en tuff men även bra match. Jag tror att vi vinner 4-2 för att vi är ett bättre lag. 

Kommande helg är årets sista med innebandymatcher, sen väntar juluppehåll. Hur kommer du spendera jul och nyår?
-Till jul kommer jag att vara i Lomma och fira med mina kusiner och min familj. Till nyår kommer jag att vara i Höllviken och fira med min familj och kompisar.

Tack till Bielsten för de svaren. Imorgon fredag gästar IBK Lund Kirsebergs sporthall med matchstart 19.30. Det är inte bara årets sista match utan även vad som bör betecknas som en toppmatch. Vi ses där! 

Nyhetsarkiv
Årets första seger!2019-10-24 21:36
H3-galan 20192019-05-24 10:21
SÄKRAT KONTRAKT!2019-04-16 22:14
Bottennapp mot Malmhaug2019-01-29 20:10
Seriepremiären avklarad2018-10-08 12:37
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners