http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar Div 3

Inför Genarp med innebandynörden CW
2018-11-22 11:16
Till fredagens match är det Carl-William CW Kullenberg som utsetts till matchens profil. CW som kommer från Laholm gör sin tredje säsong i klubben och har inför den pågående trappat upp innebandytimmarna ytterligare genom ett tränaruppdrag. In och läs mer om CW:s brinnande innebandyintresse och var på planen han helst tar plats. 
Du har tagit dig ett tränaruppdrag inför säsongen, vill du berätta lite om det? 
-Inför säsongen hörde jag att det skulle startas ett JAS-lag (Juniorallsvenskan) i föreningen och innebandynörd som jag är så älskar jag JAS. JAS är förmodligen serien där man kan se störst utveckling på spelare från år till år vilket gör det till en väldigt intressant serie och roligt tränaruppdrag. Så när möjligheten fanns att få vara en del av ledarstaben i klubbens JAS-lag var det ingen tvekan. 

Till vardags pluggar du till idrottslärare, tar du med dig kunskaper därifrån till innebandyn? 
-Absolut, precis som i läraryrket måste man i tränarrollen kunna se varje individ och se till hur man ska kunna utveckla dem. Sen tror jag också att helhetsperspektivet som man får som lärare även är överförbart till innebandyn och kan vara nyttigt för att utveckla spelare långsiktigt.

Som spelare är du ganska allround, under säsongen har du dock nästan uteslutande spelat center. Var på banan trivs du bäst och vad gillar du att bidra med?
-Som sagt har jag fått spela center under säsongen och tycker även om den rollen mest. Jag känner att i rollen som center kan jag vara mycket delaktig i både anfallet och försvarsspelet vilket jag känner passar mig bra då jag inte ser mig själv som speciellt utpräglad anfallare eller försvarare. 
Sen gillar man ju klart att bidra med mål och poäng oavsett var på banan man spelar men utöver det så bidrar jag gärna med det som behövs för att vinna, vad det än är.

Imorgon fredag väntar hemmamatch mot Genarp, vad tror du om matchen och dess utgång? 
-Jag vet att gör vi det vi ska så kommer vi vinna, oavsett vilket lag vi möter i den här serien. Det vet alla i laget också. Kommer vi upp i nivå så blir det ingen rolig fredag för Genarp. Utöver det kan Genarp redan nu ställa in sig på att förlora sargduellerna.

De som känner dig lite grand vet att du är en riktig innebandynörd, eller innebandyexpert om man så vill. Hur skulle du själv beskriva och förklara ditt innebandyintresse?
-Jag skulle säga att det är så jag är som person bara, hittar jag något jag gillar går jag all in på det, det är nog därför ni ser mig på var och varannan match. Innebandy är det roligaste jag vet och jag kommer förmodligen alltid hålla på med det i någon form.

Tack CW för de svaren. Imorgon fredag är det alltså IBK Genarp som gästar Kirsebergs sporthall. Genarp har inlett serien med tre vinster och tre förluster och återfinns strax bakom oss i tabellen. Det finns anledning att vänta sig en tät och spännande match, Kirsebergs sporthall 19.30 gäller! 

Nyhetsarkiv
Årets första seger!2019-10-24 21:36
H3-galan 20192019-05-24 10:21
SÄKRAT KONTRAKT!2019-04-16 22:14
Bottennapp mot Malmhaug2019-01-29 20:10
Seriepremiären avklarad2018-10-08 12:37
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN