http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar Div 3

Uddamålsförlust i derbyt
2018-09-25 11:15
För låg effektivitet och för mycket slarv ledde till förlust mot Malmhaug med 5-6. Sedan Cimrishamnsmatchen har vi höjt förväntningarna på oss själva och hade svårt att vara nöjda efter måndagskvällens träningsmatch. Det vi kan ta med oss ur en positiv synvinkel är just det faktum att vi spelar en resultatmässigt jämn match mot en seriekonkurrent utan att komma upp i en nivå vi själva är nöjda med. 
Det var derby i Kirsebergs sporthall igår, men den rätta derbykänslan saknades. Det märktes att det "bara" var träningsmatch och att klockan hade passerat 20.00 en måndag, annat blir det nog när det är dags på riktigt om en knapp månad. Malmhaug är likt oss själva nya i Division 3 efter nedflyttning föregående säsong. Precis som för vår del har även förändringar skett i truppen med skillnaden att Malmhaug i år har ett något mer rutinerat och äldre lag jämfört med i fjol medan vi har genomgått en motsatt förändring med en föryngring och satsning på egna produkter. 

Matchen präglades för vår del av att vi saknade skärpa i många avgörande moment. Malmhaugs mål kommer i de flesta fall till i samband med att vi går bort oss, slarvar eller tappar boll i farliga lägen. Vi behöver slipa på detta inför seriestarten så våra motståndare får anstränga sig lite mer för att få hål på oss, igår gick det för lätt. I kombination med detta hade vi problem med effektiviteten i andra delen av planen. Vi skapar gott om lägen matchen igenom men saknade alltför ofta den rätta skärpan för att sätta dit bollarna.

Ett par positiva saker vill jag också lyfta fram:
Vi visar återigen vilken bredd vi har i truppen, det är nu över 20 olika utespelare som gått in och levererat, och då har alla ännu inte gjort sin säsongsdebut. Detta är något jag tror kan bli avgörande till vår fördel under en lång säsong. 
Vi noterar även att Liam tog en straff igår för andra matchen i rad. Båda målvakterna gjorde flera bra ingripanden och vässade till konkurrensen på målvaktssidan också. Gårdagens insläppta mål berodde alla eller nästan alla gånger på fel ute på planen. 

Vi laddar om inför vår sista träningsmatch på lördag 14.00 då KF Ljungby kommer ner till Malmö och gästar Kirsebergs sporthall, förhoppningsvis kan vi leverera en högre effektivitet och minimera misstagen då. 

Målen gjordes denna gång av Jonatan Petersson (3), Drahomir Mach och undertecknad Simon Löf.

Laget: 
Anton Hultman
Liam Rundquist-Hylén
Oskar Syrén
Lukas Bielsten
Christoffer Bengtsson
Gabriel Max-Johansen
Felix Flike
Lawand Rasoul
Drahomir Mach 
Jonatan Petersson
Simon Löf
Linus Karlelid
Carl-William Kullenberg
Henrik Nordström
Ale Albinsson
Isac Knutsson
Julius La Cerva
Tage Jönsson

Coach Simon

Nyhetsarkiv
Årets första seger!2019-10-24 21:36
H3-galan 20192019-05-24 10:21
SÄKRAT KONTRAKT!2019-04-16 22:14
Bottennapp mot Malmhaug2019-01-29 20:10
Seriepremiären avklarad2018-10-08 12:37
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN