SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

GIRLS CAMP - AUTUMN EDITION
2018-10-04 22:50
Den 1 – 2 november (höstlovet vecka 44) arrangerar vi GIRLS CAMP, lägret för enbart tjejer! Dagarna har unika träningsupplägg och ledare är såklart spelare från Malmö FBCs SSL-lag med Ellen Rasmussen i spetsen. Dessutom ”tjuvstartar” lägret några dagar tidigare när Malmö FBC tar emot svenska mästarna IKSU i Svenska Superligan.  

Ålder 

Lägret riktar sig till tjejer 12 – 16 år (födda 2006 – 2002) 

 

Detta ingår 

·       3 träningspass om dagen 

·       Cool camp T-shirt

·       Mellan& återhämtningsmål 

·       VIP-biljett till Malmö FBC vs IKSU söndagen den 28/10 kl 13.00

 

Träningsinnehåll

Vi kommer att fokusera mycket på fart och spelförståelse som är avgörande faktorer för att nå lång i innebandy. Träningspassen är noggrant planerade av elitverksamma tränare och spelare. Utöver träningspassen kommer våra SSL-stjärnor ge tips och visa hur de tränade extra som unga för att komma dit de är idag.  

 

Tider 

Dagarna skräddarsys utifrån antalet deltagare och nivå. Tidigast start på dagen är 09.00 och vi slutar senast 17.00. Detaljerat schema skickas ut i samband med kallelsen.  

 

Kostnad

Priset för campen är 700 kr (+ ev administrativa avgifter)

 

Logi 

Om ni behöver övernatta så hjälper vi er gärna med bokning på Scandic Segevång

 

Sista anmälningsdag

Söndagen den 28/10

 

Kallelse 

Skickas ut via mail måndagen den 29/10 

 

Länk till anmälan!


OBS: Vi lottar ut fina priser från Unihoc och Innebandyesset bland de 20 första som anmäler sig och betalar in avgiften. Så skynda att anmäla dig! 

 
CUP
2007 KLUBBEN
Sponsorer & partners