SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar 2009/10 Kirseberg

Fördjupad matchrapport från Skurup
2017-10-28 17:02
Våra två lag spelade mot Skurups IBK, IBS Svedala, IBK Genarp och IFK Klagshamn.

Mattias, som tillsammans med Janne, coachade de båda lagen i Skurup förra helgen har skrivit en fördjupad matchrapport. 

Då var vi igång med innebandymatcherna med ett gäng i Malmö och ett i Europas metropol Skurup. ”When in Europe dont miss Skurup”:)


De första matcherna för säsongen visade oss lite av vad pojkarna kan behöva träna på framöver och vad vi har utvecklats i. Det som jag tycker lagen i Skurup gjorde över förväntan var det fina passningsspelet som de visade upp. Blev riktigt glad och stolt!


I ett av lagen som vi mötte var mer än hälften av spelarna ett år äldre och dessa spelade vi stundtals ut. Det som vi kan bli en hel del bättre på är att våga gå in mer i närkamp, bli lite tuffare och sätt mer press på motståndarnas bollhållare. Det märktes att pojkarna har börjat gå från jag-tänk till mer lag-tänk. Det var nästan så att man överarbetade passningsspelet ibland och glömde gå på avslut, vilket är en del av spelet som måste utvecklas. 


Positionsspelet, teknik med klubba, komma rätt till bollen med klubban, ansvar i försvarsspel och rörelse utan boll är också några delar av spelet som vi kan jobba mer med. 


Vid tangenterna:

Mattias Fors


 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN