SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar 2009/10 Kirseberg

Premiär i Knatteligan för alla fyra lag
2017-10-22 18:42
Säsongspremiär för P09-10, två lag spelade i Baltiska träningshallen i Malmö och två lag åkte till Skurup och spelade matcher.
I går var det seriepremiär för alla våra fyra lag i Knatteligan. Totalt spelade P09-10 åtta matcher under gårdagen.

Två lag, 14 taggade innebandyspelare och deras föräldrar arrangerade ett sammandrag i Baltiska träningshallen. Hemmamatch innebär extra tidig samlingstid eftersom föräldrarna hjälps åt att bygga sarg, inrätta sekretariatet och hålla öppet kiosk och grill.


De gästande lagen var Malmhaug IBF med två lag, Bjärreds IBK med två lag och Hofterup IBF med två lag.


– Både vårt magenta och vårt svarta lag hade bra kämparanda och passade mycket, det var mycket positivt tycker vi tränare! Sen behöver vi också tänka på inte glömma bort att försvara det egna målet när vi anfaller, säger Marcus och Ann-Therese som coachade lagen i Baltiska träningshallen.


I Skurup Sparbank Arena var det också seriepremiär denna lördag. Två lag och 14 spelare från P09-10 mötte Klagshamn IBF, IBS Svedala, IBK Genarp och Skurups IBK.


– Vi hade bra fart och spelade jämnt trots stundtals tufft motstånd. Bra passningsspel men vi kom inte alltid till avslut, det behöver vi öva mer på, säger Janne och Mattias som coachade de båda lagen i Skurup.


Vid varje sammandrag spelas 2-3 matcher per lag och vi tar ut 14 spelare, 7 till varje lag. Det är för att alla som åker med ska få spela så mycket som möjligt.


Sammandragen i november är söndag 12/11 och söndag 19/11. De innebandyspelare som inte blivit kallade till match denna gång kommer bli kallade då. Alla matchdatum finns i lagets kalender.


Vid tangenterna:

Steffanie Esse 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN