SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FBC Ungdom - Division 1

TOBIAS FILLING NY HUVUDTRÄNARE DAM U
2019-04-09 09:00
Det blir Tobias Filling som tar över huvudansvaret för ”Dam U. Filling har ett öga för detaljer och brinner för att utveckla spelarna individuellt. Egenskaper som kommer sig väl på plats för uppdraget att ledare Dam U vars syfte b la är att utveckla morgondagens SSL-spelare.

Filling har den senaste tiden mest varit verksam på organisationsnivå men har dessförinnan erfarenheter från såväl tränaruppdrag som eget spelande. Nu tar han klivet från läktaren till hetluften på plan igen och arbetet med nästa säsongs planering är i full gång. 

 

”Det är jätteviktigt för oss att ha en välfungerade och utvecklande verksamhet under elitlaget och för detta krävs ett kompetent ledarskap som brinner för uppgiften. Det har vi verkligen haft under ett par säsonger och det känns riktigt bra att det är Tobbe som tar över nu.”Kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson. 

 

Truppbygget är i full gång och under tisdagskvällen (9/4) genomförs den sista ”öppna träningen” för de är nyfikna på vad Malmö FBCs elitsida under SSL-laget kan erbjuda. Nästa säsong väntar spel i Division 1, en serie som förväntas bli starkare än på länge. 

 

”Även om jag kanske för skånsk daminnebandyns skull hellre hade sett fler lag i Allsvenskan så ser det ut att bli ett riktigt ”getingbo” i Division 1 nästa säsong och det kommer att gynna utvecklingen av vårt lag. Truppen ser redan mycket spännande ut och vi kommer fortsatt att ha en fin mix spelare med allt ifrån SSL-ambitioner och starka karaktärsspelare. Det viktigaste är att spelarna kämpar hårt på träning/match och brinner för att utvecklas.” Avslutar Jeppsson

 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN