SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dam U - Division 1

Hilda Månsson ansluter Dam U
2017-06-26 11:28

Det fjärde nyförvärvet för Dam U till säsongen 2017/2018 hittar på än sydligare breddgrader än Malmö. Detta då Palmstadens stora talang Hilda Månsson väljer att fortsätta sin utveckling i Malmö FBC och Dam U.

Hilda är en väldigt spelskicklig rightfattad back med bra skott som under föregående säsong noterades för 25 poäng (18+7) i damernas Div 3. En spelartyp som inte direkt växer på träd och som vi ser fram emot att kunna fortsätta utveckla vidare i vår miljö.   


”- Vi är också väldigt glada för den goda dialogen och samarbetet med IK Palmstaden i samband med Hildas övergång. Ett samarbete som inte bara förstärker vårt Dam U och utvecklar Hilda utan även ska kunna ge något tillbaka till Palmstaden.” Säger Malmö FBCs Sportchef på damsidan Mats-Ola Nimgård.  

 

Hilda är en av de fyra tjejer födda 2001 i Dam U som kommer vara med och slåss om en plats i Skånelaget Flickor 16 som representerar Skåne i distriktslags-SM i Umeå den 4-7 januari 2018. 

 

Välkommen till Malmö FBC, Hilda!

 
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN