Dam A - Svenska Superligan

Förlust i kvartsfinal 2
2018-03-25 22:39
Det blev återigen en förlust med stora siffror i kvartsfinalserien mot IKSU. Nu ligger vi under med 0-2 i matcher och det är är vinna eller försvinna som gäller från måndag då den tredje matchen spelas.
Ja det var inget snack om saken vilket lag som styrde tillställningarna i den andra kvartsfinalen mot IKSU. Förutom ett spelmässigt övertag så hade IKSU uppvisning i att straffa våra egna misstag och lägg därtill ett sylvasst powerplay. Det fanns absolut stunder där vi håller upp spelet väl mot IKSU, t.ex. första 10 som borde stått 1-1, efter TO i den 2:a perioden nästan hela vägen till periodpaus (inkl ett klarat BP) och första 10 i den 3:e perioden. Men totalt sett är det inte den lättaste uppgiften att undvika misstag och spela så pass intensivt på motståndarna utan att dra på sig någon utvisning mot världens bästa innebandylag på damsidan. Men! Det kan göras och tillsamman med några taktiska nycklar som vi vet laget har tillsammans med ett stort j....a malmöhjärta så ska det göras. Det står 0-2 i matcher och vi kommer igen.

Ny match på måndag kl 18.30 i IKSU Sportcenter. Matchen sänds via SSLplay.

Förlust i kvartsfinal 32018-03-26 23:21
Förlust i kvartsfinal 22018-03-25 22:39
Förlust i kvartsfinal 12018-03-21 21:40
SLUTSPEL 2018-03-18 00:05
Nu ska det avgöras2018-03-17 00:09
Hemmaseger mot Endre 2018-03-13 00:52
Poänglösa mot IKSU2018-02-26 16:29
Seger i SD 2018-01-07 18:31