Dam A - Svenska Superligan

Inför Warberg med Johanna Nilsson
2018-01-06 10:00
Trots en synnerligen tung förlust borta mot Rönnby på fredagskvällen fick hemsidan tag på en inte allt för nöjd Johanna Nilsson.

Det blev 7-11 i matchen mot Rönnby. Kan du berätta lite kort om matchen och din egen insats?

Vi börjar matchen helt okej och är nöjda med första 20. Andra perioden vill jag inte nämna, den kan absolut vara säsongens sämsta. Sista perioden ger vi det en chans och trycker in några bollar. Vi får ta med oss sista 20 minuterna tills på söndag.

Min egen insats är okej över 60 minuter men har mycket mer i mig och det ska visas mot Warberg.

Ledig dag idag men i morgon väntar en ny bortamatch och då mot Warberg IC som då blir den andra matchen på tre dagar. Hur planerar man inför en sk dubbelhelg, har ni hunnit förbereda för ny match?

Helgen består ju av två matcher och det är viktigt att ta hand om kroppen och käka rätt. Planeringen blir att vi tar en match i taget och vårt fokus på Warberg började direkt efter att slutsignalen gick på gårdagens match.

Vi har ju tampas mot Warberg vid ett par tillfällen de senaste säsongerna och vårt möte får ju betraktas som ett derby. Hur känner du inför att spela mot Warberg och vad blir viktigt i spelet för att ta tre poäng?

Det är kul att lira mot Warberg, speciellt på bortaplan eftersom man har goa minnen från tidigare matcher. Sedan brukar de vara bra publik samt lite hets brukar ingå på både plan och läkaren. Så det är absolut en av dom roligaste matcherna på säsongen.

Vi växlade precis upp till 2018, vad har du och laget avlagt för innebandynyårslöfte?

Att genomföra en bättre andra halva av serien än det vi presterade första halvan!

Förlust i kvartsfinal 32018-03-26 23:21
Förlust i kvartsfinal 22018-03-25 22:39
Förlust i kvartsfinal 12018-03-21 21:40
SLUTSPEL 2018-03-18 00:05
Nu ska det avgöras2018-03-17 00:09
Hemmaseger mot Endre 2018-03-13 00:52
Poänglösa mot IKSU2018-02-26 16:29
Seger i SD 2018-01-07 18:31