http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
2007 KLUBBEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar Div 3

Malmö Floorball Club
vs
Malmhaug H2
Malmö Floorball ClubvsMalmhaug H2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 13 september, 19:00
Plats:Kirsebergs Sporthall
Samling:18:00, Kirsebergs sporthall
Stabil insats mot Malmhaug ledde sånär till derbyseger
2019-09-17 15:35
I fredags vankades det Malmöderby när Malmhaug H2 gästade Kirseberg för en träningsmatch. På förhand räknade vi med att det skulle bli en tuff match mot ett Malmhaug från divisionen ovan. Verkligheten medförde dock en jämn tillställning gällande såväl spel som resultat. Sista minuterna blev rafflande då vi tog ledningen två gånger om varpå Malmhaug kvitterade i båda fallen i spel sex mot fem. Slutresultatet 5-5 spikades med endast 10 sekunder kvar av matchen, där och då var det såklart lite surt att inte få vinna men på det stora hela presterade vi en insats vi får lov att vara nöjda med. 
De goda intentionerna från försäsongsturneringen i Höllviken helgen innan följdes upp med en stabil insats mot ett välmeriterat motstånd. Försvarsspelet sätter sig allt bättre och de insläppta målen kom återigen i huvudsak med en man mindre på banan. Den delen av spelet behöver vi utveckla, men i spel fem mot fem har vi varit relativt täta i de matcher vi spelat. 

Även det egna spelet fungerade i Malmhaugsmatchen på en helt godkänd nivå. Vi har många delar att arbeta vidare med, men vi spelar oss fram till målchanser kontinuerligt. Av våra fem mål är två spelmål, två i powerplay och ett på frislag, givetvis positivt att kunna producera i olika spelformer. Allra mest positivt från matchen var nog ändå inställningen och den kollektiva insatsen. Trots att laget till stora delar är nykomponerat fungerar vi redan bra tillsammans. Lagkapten Henke valde att belöna Syrén med brillorna och halsbandet som numera medföljer. Syrén stod i vanlig ordning för en stark insats i defensiven där han styrde och ställde, han levererade dessutom ett mål framåt i powerplay, väl värd utmärkelsen. 

Målskyttar i helhet: Ludvig Wu, Oskar Syrén, Felix Lindblad, Drahomir Mach, Henrik Nordström. 

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN