http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar 2006

FBC Ystad - Malmö FBC P06 Husie
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 oktober, 15:30
Plats:Västervånghallen
Serie:Pantamera Pojkar E (P05) Lätt Södra   Tabell >>
Samling:14:30, Västervångshallen.
Aktivitetsinfo: Om någon har problem med transport skriv det i kommentarer!!
Seger i Ystad!
2017-10-22 10:00
Så var det dags för match i Ystad!
Ett taggat lag intog Ystad för årets andra match. Efter segern i premiären skulle det bli kul att få se vart vi står mot andra lag bestående av 05or.
Iförda nya tröjor och med en comebackande Filip i laget var känslan god inför avslag.

På förhand var det bestämt att Elias skulle stå halva matchen sedan då Filip andra halvan i sin comeback.

Vi ställde upp med Lucas W och Oscar samt Hannes och Elliot K som backpar. Framåt spelade Leo center mellan Melker B och Lukas J samt Elliot R center mellan Victor och Eric. 

Våra två första perioder var bland det bästa som vi presterat, vi låter bollen göra jobbet, anfaller med fem man och försvarar med fem hemåt. Får vi problem i uppspelen vänder vi hem och spelar till back för att börja om. Efter 6 minuter sätter vi 1-0 och vi går till paus med 4-0 ledning.

I andra perioden fortsätter vi på samma sätt om än något bättre, målen rullar på och vi går till pausvila med ledning 12-1.

I tredje perioden slår vi av lite på takten och då spelar Elias även lite som forward efter att ha börjat som målvakt. Till slut står vi som vinnare med 15-3!

Det finns en hel massa saker att lyfta - många mål på passning och sen direktskott, som Elias macka till Melker B på bladet. Lucas W långa passning till Lukas J som sätter dit den eller Elliot R som lyfter in bollen till Eric som trycker dit den på volley. Kapten Leo passade även på att göra ett mål köksvägen och en framåttekning som blev mål.
Totalt gjorde Leo 5 mål, Melker B fyra, Eric och Lukas J vars två och bröderna Rosander vars ett. Och såklart hade vi en hel massa assister från alla olika klubbor :)

Ja, mycket bra spel från hela laget och mycket bra stöd på läktaren - kul för oss och killarna med ett sådant stöd en lördageftermiddag i Ystad!

Nu har vi ny match på lördag då vi tar emot Bjärred, ett Bjärred som inlett med två stora segrar. 

Nu gäller träning i veckan för att vi ska vara redo på lördag!

/Lasse Jesper & Marcus

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN