SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Flickor 2007-08

Träning
 
Tid:tor 20 juni, 18:30 - 19:30
Plats:Bulltofta rekreationsområde
Samling: Bulltofta motionscenter (Cederströmsgatan 6)
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo:Vi kommer träna tillsammans med Flickor B och kör igång tisdagen den 4/6 och kommer träna på tisdagar och torsdagar 18:30-19:30 och vi kör fram till torsdagen den 4/7. Pär Brenner kommer i huvudsak hålla i de här träningarna.

Vi kommer att hålla till i Bulltofta rekreationsområde och vi kommer samlas vid Bulltofta motionscenter (Cederströmsgatan 6) inför varje träning med samlingstid 18:20. Kläder efter väder, vi kommer träna hur än vädret är, löparskor och vattenflaska medtages. Man kan fylla på vatten vid motionscentret.

Detta är en otroligt viktig del av träningen men kanske inte den roligaste även om Pär kommer att göra den så rolig (och jobbig) han bara kan. Det kommer vara jobbigt, det kommer vara varmt, det kommer vara svettigt, det kommer bli träningsvärk. Stötta, pusha varandra. Sommarträningen är viktigt och det kommer att kännas bra efteråt när man har presterat, det kommer också att kännas lättare och bättre sen när de ordinarie träningarna och framför allt matcherna kommer att dra igång. Träningarna och matcherna kommer att kännas så mycket bättre och roligare efter en bra sommarträning. Dessutom minskar vi skaderisken och skadad vill ju ingen vara 🙂 !

Om någon är skadad eller har skadekänning så vill vi att man kommer till träningen ändå. Man kan alltid göra något och man kan hjälpa till och stötta och pusha sina kompisar och vara med och bygga den så viktiga lagkänslan. Är man däremot sjuk så är det såklart en annan femma och då stannar man hemma. Om man inte kan komma på en träning så vill jag att man går in i SportAdmin-appen (finns både iPhone- och Android-version, och loggar in gör man med sin mailadress som man angett till klubben) och där klickar man på den aktuella träningen i kalendern och sedan klicka på Ej tillgänglig och en kommentar om varför man inte kommer. Tack!

Första tillfället, tisdagen den 4/6, kommer det vara en del tester som vi kommer använda för att se hur de förbättrar sig under sommaren. Här är det viktigt att poängtera, vilket Pär kommer vara extremt noggrann med att poängtera är att man tävlar endast mot sig själv och att förbättra sig själv. Kan man inte vara med på detta tillfälle så gör man testerna nästa gång man kommer. Alla kommer att behöva göra testerna 🙂.

Torsdagen den 6/6 är det röd dag och nationaldag så då kommer vi inte träna, alla andra tisdagar och torsdagar mellan 4/6 och 4/7 är det träning enligt ovan.

Förutom tisdag och torsdag så kommer vi att följa JAS träningsplan och lägga in ett uthållighetspass på lördagar som utförs själv. Ni använder valfri tränings/löpnings applikation på telefonen där ni redovisar att ni genomfört passet. Detta ska skickas in genom "printscreen" till Alex på sms eller email senast lördagkväll. Förslag på applikation är "Run keeper Asics" alternativt "Adidas Running".

VIKTIGT! för er som även tränar med JAS. Ni ska vara med på Flickor A träning på tisdagar och kommer få ert upplägg justerat av Yamou. Lördagen kommer vara frivillig för er och en möjlighet till extra träning.

Är det nu något som är oklart eller att jag glömt något så är det bara att höra av sig till Alex eller Tommie på nedanstående telefonnummer eller mailadress. Bättre att höra av sig en gång för mycket än en gång för lite.

Alex
0703885146
ahunt77@gmail.com

Tommie
0707149391
tommiebergh@hotmail.com

Mvh
Tränarna

<< Tillbaka

 
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners