SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Backalirarcupen - Malmö Floorball Club
 
  INFORMATION

Matchstart:lör 13 april, 10:00
Plats:Kirsebergs Sporthall
Aktivitetsinfo: Finns intresse från er att vara med i denna cupen?

Nedan mail från kansliet

"Hejsan allihopa!

Nu till påsk kommer vi arrangera en helt egen cup i Kirseberg Sporthall! Vi lanserar nu den helt nya cupen Backalirarcupen som går av stapel den 13 och 14/4 2019.

Vi vill givetvis att alla ni ska representera Malmö FBC i denna cup så därav går inbjudan ut till er. Dock eftersom vi har hela 7 lag på grön nivå (6 pojklag och 1 flicklag) så begränsar vi antalet lag ni kan anmäla till ett per grupp än så länge så inte alla platser tas upp av oss själva. Finns det plats kvar efter sista anmälningsdatumet så kan ni få anmäla ett andra lag till cupen.  

Dagen kommer vara kort och intensiv med minst 6 matcher á 1x14 min på liten plan och små mål. Första matcherna spelas kl 10 och vi beräknar att vara färdiga runt 14:00 alltså precis som ett vanligt knattesammandrag för er.

Till detta kommer också våra A-lagsspelare komma förbi på besök under dagarna där ni kan få autografer och ta bilder. Även Innebandyesset kommer finnas på plats för er. Kiosken kommer vara öppen hela arrangemanget."

Hälsningar
Tränarna

<< Tillbaka

 
 
CUP
2007 KLUBBEN
stötta oss
Sponsorer & partners