http://www2.sportadmin.se/hemsida/images/395/8946/844391.JPG?v=2019-09-11%2013:31:13
2007 KLUBBEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrar Div 3

Malmö Floorball Club
vs
Burlöv HIBF
Malmö Floorball ClubvsBurlöv HIBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 02 oktober, 20:15
Plats:Kirsebergs Sporthall
Samling:19:15, Kirsebergs sporthall
Aktivitetsinfo: Medtag kläder och skor för en tur i parken på grund av kort uppvärmning inne.
Besviket efter kantigt genrep mot Burlöv
2018-10-03 10:35
På tisdagskvällen fick vi så vårt genrep efter att den tilltänkta matchen mot KF Ljungby i lördags ställdes in. Burlövs rutinerade herrar kunde ställa upp på kort varsel vilket vi får vara tacksamma för. De bjöd även på så pass bra motstånd att vi fick gå hem med en ny uddamålsförlust. Vi fick lov att vara besvikna efter matchen då inte heller prestationen var tillfredsställande. 
Burlövs herrlag huserar till skillnad från våra tidigare motståndare i division fyra, kvalitetsmässigt var det dock ingen större skillnad i motstånd. Det Burlöv möjligen saknar i snabbhet kompenserar de i organisation, spelskicklighet och rutin. 

Vi inledde matchen ganska piggt och fick resultatmässigt med oss ledningar med båda 2-0 och 3-1. Under matchens gång tappar vi dock momentum och initiativet togs över av bortalaget. Efter matchen igår var det svårt att sätta fingret på vad det var som inte riktigt fungerade, men efter att ha sovit på saken anser jag att brist på tålamod med bollen inom laget är en del av förklaringen. Vi hade helt enkelt lite för bråttom fram, framförallt i uppspelsfasen som blev ganska ensidig. Där behöver vi arbeta med fler verktyg för att kunna ta oss fram på olika sätt. De fyra mål vi stannar på för kvällen är också för lite, både rent generellt för 60 minuter innebandy och speciellt sett till hur mycket chanser och skott vi faktiskt har. Burlövs stora målvakt fick en bra kväll med ett gäng fina parader, att många av våra avslut sitter rakt på honom gjorde såklart inte vår målproduktion bättre. Burlövs mål kom i flera fall till i samband med spelvändningar som föranleddes av bolltapp eller att vi kom fel i pressen. Däremot så tycker jag inte att vi tydligt bjuder på några mål utan det var snarare som så att bortalaget kontrade bra när lägen uppstod. Målskyttar för kvällen var i tur och ordning Simon Löf, Drahomir Mach, Oskar Syrén och Oskar Olsson. 

På fredag är det seriepremiär och vi är laddade för revansch. Vi kommer komma till spel med tre starka femmor när våra JAS-spelare även är tillgängliga. Det kommer ta upp både tempo och kvalitet för oss. Det ska bli skönt att gå in i tävlingssäsongen och få in känslan av vad det innebär, det tror jag att vi alla ser fram emot. 19.30 på fredag mot IBK Finn i Kirsebergs sporthall är det som gäller, vi ses där. 

Laget: 
Liam Rundquist-Hylén
Anton Hultman
Felix Flike
Oskar Syrén 
Christoffer Bengtsson
Oskar Olsson 
Lawand Rasoul
Drahomir Mach
Jonatan Petersson
Simon Löf
Joel Nilsson 
Henrik Nordström
Linus Karlelid
Anton Sondell

Coach Simon

<< Tillbaka

 
 
Event
stötta oss
Sponsorer & partners
2007 KLUBBEN